Går tillbaka till min gamla blogg imorgon, amandaanger.blogg.se

Likes

Comments

Sitter vid skrivbordet, eminem i högtalarna och ska strax dra mig mot duschen.
Åkte in till skolan med 7 bussen, det kändes ovanligt tungt att ta sig upp och hade svårt för att hålla koncentrationen på matten, och även de 2h med bild som vi hade efteråt, bild... Vilket slöseri med tid.
Aja, kom iaf hem tidigt och det var fortfarande ljust ute så det var ett plus! Käkade så fort jag kom hem och drog sedan vidare till stallet och red ut min prins.
Har inga planer alls för kvällen och jag måste faktiskt säga att det är väldigt skönt, behöver ta det lugnt känner jag. Imorgon ska jag åka hyfsat tidigt in till Uppsala och hem igen runt lunch.

Tänkte svara på lite frågor nu så jag inte glömmer:

Såg att du skulle träna för Peter Eriksson i Gävle första helgen i februari, vi har vårat stall på den gården så ska nog kolla lite på träningen :)
Ja precis det ska jag, va trevligt, då kanske vi ses då ;)

hej vilket snyggt träns, vad är det för märke?:)
Det är Frank Baines :)

1. Vilka tränar ni för?
Jag tränar för Emma Kåbring :)
Finns det någon ni kan rekommendera?
Jag rekommenderar henne! Hon är väldigt bra, både på att förklara och lyssna.
Sen rekommenderar jag även Peter Eriksson, har bara tränat för honom en gång än så länge och nästa i februari, men jag gillade iaf att träna för honom sist.
2. Jag funderar på att köpa häst från Holland. Har någon av er erfarenhet av det? Känner någon som har gjort det?
Harry är från holland, men han hade varit några år på irland och en vecka i sverige innan vi köpte honom, så ah nej.
Jag har kompisar, bla Isabella, som köpt hästar från holland och hon är hur nöjd som helst. Jag är dock lite fundersam över hur ALLA hästar från det stallet kan hoppa så grymt bra på deras filmer (barrering?), men som sagt hon är nöjd med sina och dom är verkligen jättefina :) hör med henne! 
3. Vilka har ni tränat för?
Emma, Peter, Cattis Hadin, Lena Kamensy, Louise Haaga (dock inte regelbundet för henne) 
4. Kan inte Amanda/ båda lägga ut lite tips på övningar mm som ni brukar göra? Speciellt Amanda, tycker att Harry har blivit så sjukt fin och undrar hur du tränar honom? Övningar, veckoupplägg mm?
Det kan jag absolut göra och tack så mycket <3
/Anger

Likes

Comments

Vet inte om jag hamnat i matkoma eller något, men känns som om jag kommer somna när som.

När jag kom hem från skolan vid typ fyra så red jag Scarlett i ridhuset, hon var fin OCH pigg idag. Hon blir piggare när det är extra kallt, då rycker det extra i bockmusklerna.
Ponnysarna fick vila idag, så ikväll ska jag bara ta det lugnt. Imorgon ska alla hästarna ridas. Ska rida ut själv på Shadow och Nix måste jag rida ordentligt i ridhuset eftersom han ska på pay'n jump på söndag och alltid är så pigg. Scarlett dampi får gå i ridhuset, ordentligt pass.
 
Någonstans där i mellan ska vi åka till Ankan (som äger häst spa) för att få massage i axlarna hehe, både jag och mamma. Jag känner att det verkligen behövs och ska bli sjukt skönt att göra det innan jag ska hoppa Nix på söndag, tack Ankan <3
Träningen i onsdags var fett jobbigt för axlarna, speciellt framridningen... efter ett tag saktade jag av och sa till Malin att jag måste vila axlarna lite innan vi börjar hoppa. Så ska det inte behöva göra, min ridning blir sämre och jag blir stel och stum i armarna för att jag sitter och spänner mig pågrund av smärtan.

Ligger i soffan med tangentbordet på magen och skriver, håller på att somna under tiden... så blir det bara "ASDJKLASJDKLASJDKALJDS" i slutändan så vet ni varför!
Skämt o sido, inte lätt att somna när man har en kattunge som använder foten som tuggleksak, mongokisse.

Justja, har tre prov nästa vecka... stod vid skåpet när jag skulle hem och funderade på vad jag skulle ta hem och plugga över helgen. Kom fram till att helgen ska vara HELG = LEDIG. Plugga får bli på veckorna, så jag tog inte med mig en pryl. Ska försöka gå och lägga mig i hyfsad tid idag (vilket aldrig händer ändå) och sedan sova ut lite imorgon.

Jag känner mig sjukt "skrivtaggad" men ändå trött... ska ta mig en dusch och försöka vakna till lite så jag kan sätta mig och skriva något bra sen.

Min fina prinsessa, i år ska vi visa dem.

/Sparris
 

Likes

Comments

Bloggning om en stund, medan ni väntar kan ni ju titta på den här snyggingen ;)
/Anger

Likes

Comments

Hello, snodde Matildas mobil eftersom jag är så cool ;)

/Becca bus

Likes

Comments