Nu har jag gått med trenden och gått med på ask.fm. Fråga mig vad som helst, när som helst och hur som helst! :)Likes

Comments

Jag avskyr när folk på vagnen / bussen inte visar respekt eller hänsyn till andra människor.. Sitter just nu på en fullsatt spårvagn. Det sitter två brudar längst ut på sätena istället för att hoppa in och ge iaf två platser till dom som står och gungar och nästan ramlar omkull.. Eller när en gammal dam/man kommer, då flyttar man på sitt unga arsle för att hjälpa dom som är svagare.. Men ungar blir inte uppfostrade till att visa respekt, speciellt för dom äldre.
Som dom killarna som vägrar flytta på sig när en barnvagn kommer.. Eller att inte ge plats till dom som ska gå av så att du själv kommer in utan att knuffa omkull någon..Likes

Comments

Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should have
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have
Little things I should have said and done
I just never took the time

You were always on my mind
You were always on my mind

Maybe I didn't hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you
I'm so happy that you're mine
If I made you feel second best
Girl, I'm so sorry I was blind

You were always on my mind
You were always on my mind

Tell me, tell me that your sweet love hasn't died
Give me, give me one more chance
To keep you satisfied, satisfied

Little things I should have said and done
I just never took the time
You were always on my mind
You are always on my mind
You are always on my mind

Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should have
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have

Maybe I didn't hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you
im so happy that your mine

 


 


Likes

Comments

Every picture has a meaning. 

This is my favorite..

Mother Earth is threatenedLikes

Comments

Hej! Har kollat runt lite på tatueringar, köpte en timmes sittning på Let´s deal för 195:- värde 1000:- hos Nancy Fancy Tatuering! 

Så jag har länge velat göra en tatuering för min förra hund - Ronja! Texten lyder; Per Aspera Ad Astra - Genom svårigheter mot stjärnorna! Tänkte ha denna mellan skuldrorna fast lite annorlunda med "linjerna" :) 

Detta blir 5.e tatueringen! 

Likes

Comments

Hejhej! Jag behöver lite hjälp! 

Jag kan inte riktigt få till en Header som jag blir nöjd med! Någon som är duktig på detta som vill hjälpa mig ? :) 

Skicka kommentar eller GB! :) 

Puss på er ! <3

Likes

Comments

Kollar på VT appen för att kolla när bussen kommer, 06.00 & 06.06.. Hopp missa första, tid till den andra.. Trodde jag. Ingenting stämde, så jag gick till nästa hållplats, där blev jag ännu mer förvirrad. Tills jag kommer på spårvagnen!! Går upp dit åker till nordstan, och går till Brunnsparken.. Varför jag inte hoppade av där med vagnen vet jag inte.
Iallafall så köpte jag mig cheesburgare och gick till min vagn.. Kan tänka mig va alla människor på vagnen tänker.. Äta Mc Donalds kl 6 på morgonen !?
Ah fast nä, har jobbat hela natten & ska hem & lägga mig!!
Ska gå av nästa.
Puss puss xLikes

Comments

Sitter på spårvagnen på väg hem till min älskling! Har jobbat och känner att jag börjar bli sjuk... Har jag inte tid med.. Får väll se hur detta eskalerar..
Jobb resten av helgen också, 22-06.. Kuuul!
Hej på er <3Likes

Comments

Hej! Har varit hemma i över en vecka nu men jag har inte kunnat lägga upp bilder eller haft orken att blogga om det. iaf.. det var det bästa jag har gjort! Fan va bra jag mådde där nere! jag kände mig som en prinsessa, och jag blev behandlad som en också! 

Jag bodde på Aqua Marine Restort i Hurhgada i Egypten, jag rekomenderar det STARKT!

Vi betalade 8000 för allt, all inclusive. Det var det finaste hotellet jag har varit eller beskådat. All personal var über trevliga och professionella, inte alls som dom kan vara i vissa länder. Vi hade 8 ( tror jag) pooler, samt 4 st barer vid vissa pooler. Dom hade olika grader i poolerna, den första vi hoppade i var svin kall! Så det var inte det bästa intrycket vi fick av poolerna, men sen så hoppade vi i en annan och den var riktigt varm och skön.  Maten var jätte god, annorlunda men endå "normal". Stor Buffé med jätte många olika alternativ, till alla olika människor. Jag kunde dock inte äta så värst mycket, jag var inte speciellt hungrig där nere. Och jag höll mig borta från så mycket kött som möjligt. Vi var ju 24 pers som åkte ner, hela släkten.. Alla förutom jag och en till blev dåliga i magen och fick ligga på rummet ett tag. Men när jag sen fick i mig "svensk" mat så sattes magen igång! ><

Vi åkte och snorklade ute på röda havet, det verkligen bästa jag har gjort i mitt liv!! Jag såg Nemo, minst 5 gånger. Samt en Lionfish, snacka om att jag fick PANIIIIK!! Den va jätte nära också! Så min guide försökte lugna ner mig med, No panic, Titanic!! 

Fortsätter i annat inlägg, blir så långt annars. 

xxx  

 

Likes

Comments