Moisturize your autumn

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er,

Hoppas att ni mår bra och håller er friska.

Höst blir ofta tillika torr, blek och skrik efter återfuktning. Visst? Jag har några favoriter i detta inlägg som jag använt länge och en nykomling från i våras som fått stanna kvar. Jag har fått kommentarer av kollegor och vänner om att min hy ser så fin ut och att dem också vill ha det där "glowet" så jag tänkte att jag behöver dela med mig. Du kanske hittar en ny favorit? Ofta prövar man ju nya produkter och alla får inte stanna kvar i badrumsskåpet så jag tänkte dela med mig av mina stanna-kvar-produkter. Som är typiska höstbehov.

Vi kan väl börja med deodoranten som fick hänga med i detta inlägg bara för att den är helt outstanding. Jag har aldrig prövat en deo som håller hela dagen på jobbet och att man fortsatt känner sig någorlunda fräsch efter gymmet på kvällen. Självklart duschar jag efter ett träningspass men den här produkten från #löwengrip gör att jag bekvämt kan svettas ordentligt utan att jag behöver slänga mig i duschen direkt efteråt. Jag kan smita in en snabbis på ICA innan jag kommit hem från träningen utan smyga längs hyllorna för att man känner sig ofräsch. Trotts megasvettigt och tungt träningspass och en lång dag på jobbet! Så den här rekommenderar jag alla dagar i veckan.

RENGÖRING

Om vi hoppar upp en våning till ansiktet så har vi lite andra godbitar som återfuktning och lyster. Jag började använda Emma Hardi innan sommaren och har nu tappat bort den rutinen och märker att mitt ansikte saknar den. Jag tycker att du ska pröva startpaketet från henne som du hittar HÄR. Då får du med rengöringsbalsam, rengöringsduk och en liten tub återfuktande kräm. Balsamet är det som rengör alla spår av ansikts- och ögonsmink, rensar porer på djupet, balanserar och återfuktar alla hudtyper. Duken tillsammans med varmt vatten tar du bort balsamet och sminket med. Samt att du får som en liten peeling på köpet varje kväll. Vitamin E som finns i balsamet renar och balanserar och samtidigt finns det i krämen som också skyddar ansiktet mot gifter och föroreningar. Älskar denna rutin som får mig len och så fräsch innan det är läggdags.

ÅTERFUKTNING

I min kräm på kvällen blandar jag just nu i self-tan drops från Löwengrip. Du kommer snabbt märka att du får en lätt tan. Använd då bara 1-2 droppar eller hoppa över en kväll. Detta är verkligen en grym produkt som får mig att se solkysst ut, på mina villkor - blanda i mycket eller lite i handflatan tillsammans med krämen.

Innan sminket åker på så använder jag oftast Whipped Cream från Löwengrip. Den innehåller ett lätt skimmer och du får ett så fint glow i basen. Den stimulerar kollagensyntesen vilket i sin tur ökar spänsten i huden. Me like!

När det verkligen är återfuktningspanik så är det gel mask från #lumene som gäller. Det är magisk! Jag lägger på den på kvällen efter jag rengjort ansiktet och sover med den. Sedan sköljer jag av ansiktet på morgonen och lägger på ansiktskrämen innan sminket. Det här är magi på burk!

Hoppas att du prövar något du är i behov av och hittar en ny favorit, let me know!

- Angert

#bestofnouw #bestof2020

Gillar

Kommentarer

lisaoberg
lisaoberg,

Åh kul inlägg! <3

nouw.com/lisaoberg
Angerts
Angerts,

Kul att du gillar!! 💕

nouw.com/angerts
Sophiehelena
Sophiehelena,

Kul att du hittat något som funkar för dig, ska absolut kika på dessa produkter ☺️

nouw.com/sophiehelena
Angerts
Angerts,

Ja, det här är verkligen mina favoriter! ✨

nouw.com/angerts
IP: 82.99.3.229