Myyycket har hänt sen jag skrev sist. Mycket är precis som då. Jag målar vemodiga änglar och det ger mig kraft. Det lugnar min själ. Vet inte riktigt vad jag ska dela med mig av eller inte så nöjer mig med att vara tillbaka så kommer tankar vartefter som. Kram


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag hunnit med både tandhygienist och läkare. Om någon som inte känner mig såg mig nu, skulle det inte gå att gissa sig till hur jag mår. Det är just det som är så förrädiskt med sån här sjuklig trötthet. Hade behövt lägga mig för några timmar sen. Egentligen redan efter tandhygienisten. Jag känner mig yr och illamående, kroppen värker i varenda cell. Kram

Likes

Comments

Idag sov jag till nästan tolv. Vaknade stel och öm, fast med god förhoppning om att inte känna mig så trött under dagen. Kanske inte bäst för diabetesen att sova så länge och inte klämma in lunch under dagen. Men tycker min kropp klarar den biten nångång i månaden. Fast redan klockan två satt jag och tokgäspade, men ståndaktigt har jag inte sovit mer.
Jag håller på att fixa munnen. Har börjat få tandlossning. Delvis pga att jag har tandläkarskräck och inte gjort mer än absolut nödvändigt. Nu har jag lyckats gå till tandhygienist 3 gånger. Första gången grät jag i 50 minuter. Tårarna trillar varje gång men inte nonstop nu. Men nu när jag börjat så värker tänderna värre än nånsin och speciellt en tand ger mig bekymmer idag. Känns som jag inte förtjänar tandvärk NU, när jag äntligen faktiskt går till tandhygienist!
Kram kram

Likes

Comments

Vaknade utan energi idag. Har varit vaken i tre timmar och sitter mest och gäspar. Jag önskar mig energi och ork mer än något annat. Fick lite besök och gav bort en kolteckning av en varg. Jag målar och ritar väldigt mycket, men så himla sällan något blir sålt. Slutar nästan alltid med att jag ger bort det. Brukar inte vara dyr, mest material kostnad så jag får fortsätta göra det jag gillar, det jag mår bra av. Maken ska gå igenom isen idag som frivillig brandman. Det betyder att jag inte får lägga mig på ett tag, så det blir att bita ihop idag. Kram

Likes

Comments

Kommer just ifrån ett långt varmt skönt bad. Skönt för värken, skönt för själen. Ja, just nu känner jag mig avslappnad och det är väldigt ovanligt vad gäller mig. Jag är för det mesta så spänd så jag tror jag går sönder om någon petar på mig. Jag slutar aldrig hoppas på att få veta vad min värk beror på. Kanske enfaldig, men tror att om jag har ett ord på vad jag har, så ska jag få en bättre behandling. Mer anpassad liksom.
Är just nu solo i någon timme till. Det njuter jag också av. Igår förresten, tog jag mig ork att umgås med en god vän. Tror det är få förunnat att ha en vän som förstår allt man säger, för hon har det likadant. Hon förstår och skulle aldrig tjata om jag sa att jag inte orkar. När vi ses så hoppar vi vilt mellan ämnena och det blir sällan punkt på något ämne. Två timmar känns som 10 minuter. Med tanke på hur vi båda mår och livet som liksom bara sker så blir det alldeles för sällan. Innan vi träffades så var jag på väg att gå och lägga mig. Var så dödstrött, ögonen gick i kors och jag kände hur kroppen började stänga ner som den gör varje dag. Brukar beskriva det som varje cell i kroppen stänger ner. Svårt att förklara, har man inte varit med om det så förstår man nog inte. Men, jag stålsatte mig och när vi väl träffades så fick jag energi. Det brukar innebära att jag sjunker ihop mer och mer och när träffen är över har jag gått förbi min gräns och mår fysiskt illa. Men ALDRIG med henne. Önskar alla får ha en vän som henne! Kram


Likes

Comments

Idag har jag varit till tandhygienist och rond på diabetes mottagningen. Låter som jag kommer få bra hjälp med fötterna. Munnen ömmar, tog hela dagen för bedövningen att släppa. Har sovit ca 5 timmar idag.
Försökte få reda på om remiss var skickad till smärtmottagning eller inte då jag inte hört något. Då fick jag tid till en ny läkare, eftersom det tydligen kommit ett remiss svar åter till vc. Och "min" läkare (som jag hunnit träffa två ggr) är sjukskriven februari ut. Jag har verkligen ingen tur med läkare.
Den värsta just nu är dock att jag känner mig ensam och nere. Svårt att få ordning på... Kram

Likes

Comments

41 år, stolt mamma till två fina pojkar, 10 och 5 år. Lyckligt gift med en underbar man som får ta hand om mer än de flesta.
Jag är multisjuk med diagnoser som diabetes, epilepsi och struma. Jag lider även av värk och huvudvärk och försöker få diagnos för detta. Blev nyligen uppmärksammad på en sjukdom som heter ME, som passar väldigt bra på hur jag mår. I dagligt tal kallas den för kroniskt utmattningssyndrom. Jag har tur som har sjukersättning, något annat går inte. Jag har "tur" som har min man hemma för tillfället. Just nu är jag inte människa alls. Jag sover hela nätterna och måste lägga mig varje dag. 1-6 timmar sover jag dagtid.
Värken springer runt i kroppen. Jag har just påbörjat arbete med att få ordning på mina tänder. Har tandläkarskräck och har inte varit på många år, mer än det absolut nödvändiga, dra ut tänder då det gått för långt. Har varit på två besök hos tandhygienist och grät mig igenom båda besöken. Imorgon är det dags igen. Hua!
Min största hobby är att måla. Just då, när jag sätter mig med ett projekt, då finns ingen värk. Den kommer såklart efteråt men då har jag suttit och koncentrerat mig och faktiskt gjort något som är snällt mot själen. Nu är det dags att gå och sova. Vet inte ännu vad jag vill med den här bloggen, hur mycket jag kommer orka skriva. Men det löser sig. Kram

Likes

Comments