Kärlek, Vardagen, Vänner för livet

Hallå där!
Idag är både jag och lilltjejen sååå himla trötta! Var vakna till strax efter 04-tiden inatt, då hade jag varit vaken 24 timmar i sträck..

Men utöver det så mår vi bra.

Sedan sist har det inte hunnit hända något kul, förutom en sak..

Gammal/nyfunnen vänskap! 😄

Har fått jätte bra kontakt me en som inte är från stan, vi kan prata om precis allt mellan himmel och jord, och förstår varann väldigt väl. Även en hel del humor är iblandat i det hela! Hehe 😄😂

Ojdå.. Nu är visst lilltösen vaken igen, så ska väl sätta mig och gosa lite me henne. ❤❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det var visst ett tag sedan sist man skrev något här..

Och det har fortfarande inte hänt så mycket sedan sist, mer än flera samtal med läkaren som nu förhoppningsvis, leder till något vettigt.

Just nu planeras det en utredning inför sommaren, och har vi tur nu så får vi gå i Örebro som jag så länge bett om att få göra.

annars har det inte hänt så mycket mer...

-

Idag känner jag mig kluven, eller rättare sagt, slutkörd och sliten i tusentals bitar..

Jag vet varken ut eller in längre, tankarna går runt och det är så mycket som sker runt om...

Likes

Comments

Kärlek, Vardagen

Hej på er!
Denna vecka har verkligen varit usel och tyvärr verkar det som att även denna dag kommer att gå åt skogen, suck.

Hur som helst..
Sedan tre dagar har både jag och dottern visat tecken på kraftig förkylning, och min stackars lilla sötnos låg med högre feber igår som först inte ville ge med sig 😯😔

Och själv visar man några få tecken för influensan tyvärr 🙁

-

Idag mår vi väl lite bättre, men tyvärr inte tillräckligt bra för att orka hitta på något särskilt, så denna dag kommer spenderas hemma med tea och mycket vila. Sedan kan man bara hoppas att det nya året blir bättre.

Likes

Comments

Kärlek, Vardagen, Vänner för livet

åhh, jag är bara så himla glad just nu! 😄
känns som en evighet sedan sist jag var såhär glad, och anledningen till denna glädje?
jag kan väl säga såhär.. I ett par dar har man planerat lite, funderat på hur man ska lösa en sak. och nu så går allt åt rätt håll!

jag upptäckte även här om dagen att jag gått upp 4,2 kg på bara 3 veckor, inte så glad över den saken men de tyder iaf på att de mesta är på väg åt rätt håll nu! 😄

bjuder på en riktigt, riktigt gammal bild. åhh, dessa safir blåa ögon kommer att lysa återigen av denna underbara glädje och lycka! ❤

Likes

Comments

Vardagen

Nästan allt julbak är klart, julklapparna väntas komma senast den 23e och det mesta rullar på. 🎁🎄

Men tyvärr är inte allt frid och fröjd. Verkar som om vår älskade Rizz inte kommer att stanna så länge till, men hon är ju trots allt redan 7,5 år nu. Det känns inte så himla kul men jag är iaf glad över de år vi fått tillsammans 😢❤

-

Ännu planeras det inför nyår, vet inte riktigt vad man ska hitta på den dagen. Men några dagar innan dess så kanske man ska iväg iaf. *Hoppas* 😊

Men nu ska jag iaf ta och fixa de sista med maten så får man väl se vad som sker lite senare ikväll. ❤

Likes

Comments

Vardagen

Hittills har jag hunnit fixa alla utom två julklappar så hoppas bara att de kommer fram i tid 🎁🎄

Hittade även något till mig själv och något till världens finaste vän ❤

-
Fast får nog uppdatera bloggen lite mer senare ikväll. Jag har massor att göra nu och även julbak är på gång 😄

(Lilla prins satt i kartongen i mörkret och tittade på mig, lite creepy, hahah 😂)

Likes

Comments

Efter gårdagen är vi båda två riktigt trötta.. Sån tur var fick vi sova hela natten, men tröttheten hänger fortfarande över en som ett mörkt moln..

Just nu så sover min lilla tös, så ska väl passa på och ta en kopp kaffe och ta det lite lugnt en stund.

-

Så.. Vad har hänt sedan sist jag skrev här?
Förutom att lili vaknade mitt i natten (natten till igår) och var jätte ledsen så vi fick gå upp kl 04.20, hålla igång hela dagen för att hon hade något otroligt ont i magen + tandvärk och även kräktes senare på kvällen, så har det inte hänt sådär jätte mycket faktiskt..

Att hon inte haft någon feber däremot (alltså igår) förvånar mig. Tyckte nog att hon kändes varm, men det var (sån tur var) bara jag som var lite kallare än henne.

Likes

Comments

Vardagen

Well, kvällen kanske inte riktigt blev som man tänkte sig..
I morgon blir det att ta nya tag men det hjälper väl inte riktigt hur man känner precis just nu, och ärligt talat så känns det hela ganska hopplöst.

Men men..
Förhoppningsvis kommer det hela att reda ut sig till sist.

-

Just nu lyssnar jag på Top Cats och försöker bli på lite bättre humör, men tyvärr tycks det inte hjälpa så mycket för tillfället. Samtidigt som jag känner en viss irritation (inte en aning om varför) så känner jag mig besviken och undanknuffad, så att säga.

Det är säkerligen bara något tillfälligt man känner då det varit så mycket press, stress och annat som varit det senaste året. Liksom jag och dottern fick en väldigt tuff start när hon föddes, sedan har det hela gått i vågor, jag hade en svårare förlossningsdepression jag inte riktigt kunde hanskas med, jag grät hela tiden och mådde rätt dåligt, och det som hände runt omkring gjorde inte riktigt saken bättre.

Så det lär väl ta lite tid innan man kommer på fötterna igen men en dag så vet jag att jag kommer att lyckas, för jag är så mycket starkare än alla andra tror.

Likes

Comments

Kärlek, Vänner för livet

Tjenare! 😄

Idag har jag suttit och letat lite julklappar (bättre sent än aldrig). Eftersom mina systrar ALLTID ska köpa något som får mig att skämmas ihjäl så tänkte jag att det var min tur i år. 😉

Så dagen har spenderats till att leta julklappar, över halva tiden har gått till min förkylda lilla älskling och så planerar jag lite inför julen och nyårsafton. I år kommer det bli helt annorlunda från tidigare år, på ett positivt sätt dessutom. 😊

-

Sedan planeras det även lite annat. Ska försöka ta mig iväg den 19e för att handla in en del av julklapparna men även för att träffa världens underbaraste person 😍 hehe

Så ja, man kan väl säga att jag är fullbokad denna månad. Men jag vet att slutet på året och början på nästa år, kommer vara det allra bästa ❤

Likes

Comments

Kärlek, Vardagen, Vänner för livet

Samtidigt som det känns så otroligt underbart, så känns det skrämmande på något vis..
Liksom.. Hur kan man ens känna såhär efter så kort tid?..

Visst, jag kan väl inte påstå att jag är 100% säker på att jag någonsin varit kär, men.. är det verkligen såhär det känns..?
Jag menar.. det enda jag tänker på om dagarna (förutom min älskade dotter) är honom, jag känner mig som en liten skolflicka igen och rodnar bara vid tanken på hur perfekt han är i mina ögon.. Hans leende får mig att smälta, och jag kan bara inte släppa honom med blicken..

Sen.. vi är ju så himla lika och har mängder av gemensamma intressen.. Han är som en manlig kopia av mig om man bortser från några mindre detaljer (så som musiksmak)..

Men åhh, kom igen!
Varför lyckas jag alltid skämma ut mig själv såhär? *rodnar*
Nej, lite kaffe sen fixa lite innan man ska sova..

Likes

Comments