Header

Du e ovärderlig, dig älskar dig oerhört!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att vara aktiv här eller på sociala medier över huvudtaget är inte min starka sida. Jag vet heller inte riktigt vart jag ska börja, men vill uppdatera er lite och även skriva av mig.

Jag kan säga såhär. Gud ändå vad skönt att julen och nyår är över och vi väntas ett helt nytt år igen! Den stressen som varit alltså.. inte ovanligt för någon under julen kanske. Men för mig i slutet på året har jag haft det lite tufft psykiskt. Jag var sjukskriven från jobbet i tre veckor då stressen tog över helt och jag mådde inte alls bra. Det problemet är löst och arbetsrutinerna har ändrats för mig. Framöver kommer jag att jobba i princip själv och det känns bra.

OCH... en annan Stressrelaterad sak som jag kan lägga undan är KÖRKORTET! Eftersom det äntligen är mitt!! Den 21 dec för att vara exakt. Alltså känslan, den är magisk! Nu har jag en merit att lägga till på mitt cv och andra jobbmöjligheter öppnas. Så det har jag i åtanke för detta år, söka nya jobb eller börja studera.

Mitt minne är så kort. Jag önska jag kunde skriva någon årsresumé men tyvärr. Däremot tänker jag kortfatta mig såhär; det absolut bästa jag gjort under 2017 var definitivt att ta körkortet.

Min syster är mindre aktiv på sociala medier än mig men för er som inte vet blev jag moster igen i somras åt en liten kille vid namn Viggo. Han är en sån underbaring!! ❤️

Saker som jag säger till mig själv och tar extra lärdom utav är; jag tänker inte acceptera att må dåligt på jobbet psykiskt igen. All drama överhuvudtaget är så o intressant för mig och jag lägger ingen energi på sånt heller. Hälsan måste gå före allt trams!

Jag ser så fram emot 2018. Jag håller på en specifik hemlighet som kommer bli GALET ROLIG till en början och sedan helt fantastisk. Kan inte avslöja mer än så tyvärr 😎

Jag hoppas på att min, pappas och förhoppningsvis Andrés resa till USA äntligen blir av denna sommar!!

Ja nu kommer jag inte på något mer, så vi nöjer oss här.. adjö 2017 hej 2018 👋🏻

Likes

Comments

Vi sitter på altanen med tända ljus. jag dricker kaffe och André en bira. Resan gick jätte bra och idag har vi hunnit med att åka runt lite här i la marina där vi bor, hemma hos andrés föräldrar, handlat och gått en sväng samt ätit hamburgare på en mysig liten resturang. Ja nu är livet bra! Och sol och värme ska vi ha under hela semestern, vilken lycka!!

Imorgon ska vi gå på en mindre marknad och även gå till en av de poolerna som finns här i området. Sol behöver intas och så även bad 🌊☀️

Vi hörs imorgon, xx

Likes

Comments

Alltså nu är det nära! Jag mår bättre och imorgon återgår jag till jobbet igen sen ska det packas och göras i ordning inför resan, alltså wiiiieee är så taggad 😍✈️ tidigt på lördag morgon kommer flyget att gå så vi kommer hinna spendera hela lördagen med något roligt när vi väl landat. Kommer uppdatera i bloggen om jag har tiden och även göra nya Spanien vloggar, vad säger ni om det? 💁🏻 xx

Bild från när jag var i Stockholm (detta i gamla stan, dagen efter) på pride med Emelie och Josefina.

Likes

Comments

Äntligen på bättringsvägen, inte 100 men helt klart mkt piggare! Det har varit en svinstia här hemma så jag har faktiskt orkat tagit disken och plockat lite. Nu kom jag nyss ut ur duschen och ska laga mat, de jag har ätit hittills är bara soppor som jag värmt i mikron så nu ska det bli gott med vanlig mat med extra mkt vitlök. Xx

Likes

Comments

Men som om det inte räcker med förkylningen från helvetet, nu fick jag mens också. Inte konstigt jag har varit så irriterad över inget.. och inte mkt kan jag göra, jag är varken bättre eller sämre idag och har verkligen sovit till och från fram tills nu. Ja nu klagar jag för nu Äre så jävla synd om mig... inte så synd om en vecka tänker ni, nej precis och de är väl den ända glädjen i kroppen jag har för tillfället. Men nu Äre tamefan jobbigt. Mansförkylning? Pffff.

Gjorde precis min andra kopp te och ska sätta på nått skit kul på tv. Xx

Så här kry och glad vill jag va!!!

Likes

Comments

Jag åkte på förkylning, så tröttsamt men jag får vara tacksam att det kom nu så jag förhoppningsvis kan kurera mig tills nästa lördag och nästa vecka, Min sista semester vecka och vet ni?!?

im going back to Spain. Denna gång tsm med André ☀️✈️ jag, vi är så glada. Så himla mysigt kommer de att bli, och faktiskt är det min första resa tillsammmans med en pojkvän 👏🏻 åh vad jag längtar.

Serier, te och mediciner gör mina dagar nu.

Xx

Likes

Comments

Your manners is your beauty!

"Ytterligare stress veckor på jobbet, alltså herregud! Nej fy fan. Behöver helg varje dag, en solsemester skulle sitta fint. Men här finns i…"

Let's party 👋🏻

"Godmorgon alla babes! Äntligen lördag och lite fest på det. Lite kortfattat om ikväll då. runt 17 tar jag och ett helt gäng tåget in till V…"