Haha, man skriver och skriver men ingen läserzz lila kul varje gång 😆 idag blev de träning imorse självklart! 👏🏻 till sommaren ska jag som sagt ha gått ner minst 20kg! Heja heja!!


-A

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är alltid samma sak efter varje nyår! Gymmen är proppfulla en månad framöver typ, haha lika roligt varje gång! Och jag själv tillhör de som gör de, men har aldrig varit såhär taggad innan att sluta med allt godis och onödigt socker, har en dag i veckan.. Lördag. Enklast också när man har barn :) jag har hittills gått ner ca 4 kilo sen 30/12-15, de går inte i Raskens fart men de går framåt! 🤗 men då ska jag tillägga att jag enbart gjort promenader då och då och slutat ned godis och onödigt socker som sagt :) nu blir de andra bullar!!

- A

Likes

Comments

Dagen startades med havregrynsgröt! Sen blir de gymmet med lite styrka och simning :) 🤗

- A

Likes

Comments

Haha! De var bra längesen jag skrev på min blogg, som jag dessutom skulle bli bättre på! Men nu ska "starta upp den" igen.. Jag ska ha de som en liten tränings blogg, där man får hänga med min viktnedgång på -20 kilo (minst).. Får se hur duktig jag är på att uppdatera den! 🤗
Bilden nedan är när jag vägde min målvikt ( ca 58-60kg)

- A

Likes

Comments

Ja, de märks klart och tydligt att det är första april.. Bär
Man läser "tidningen" är skämt efter skämt man går ju inte på något då ju! Några som man sett är

1. Lisebergs mechanica ska ha fått fel leverans på stolar och har alltså endast för passagerare som är minst 140cm och Max längden 175cm.

2. Trängselskattens kameror ska fånga fortkörare.

3. Stockholm marathon inför förbud mot GPS klockor..

And IT goes on and on........... Dom e för tokiga när de gäller aprilskämt..

Haha.. Men lite roliga är dom ju. 😬

😘

Likes

Comments

De lät inte som den godaste blandningen nej, men de va inte de vi åt 😄.. Men de stog på menyn! 3 olika rätter. Idag var jag och pojkvännen och lunchade på Ullevis lunchrestaurang, en aning varierande än hela tiden äta thaimat :) men de e gott de med!

Tyckte utsikten in på plan och arenan var så mysig! Så klart man ville sitta vid fönstret 😄

Har inte varit jätte duktig och bloggat eller så de rinner alltid ur sanden haha! Men de kommer inlägg när man känner för de helt enkelt!

Fick med mig SÅÅÅ söta små tabasco flaskor också 😍

Hihi! Nu ska jag göra lite mer mat 😁Likes

Comments

Banan + Kiwi + Vindruvor + vanilj youghurt = 😍

Likes

Comments

Av alla dessa Goa bilder på våran nye faniljemedlem lilla Swiper.. 💕 en liten kattunge alltså :) därför kommer nu en "bildbomb" kramixar!!

- A
Likes

Comments

Kan inte sova.. Men det är ju som vanligt.. Eller ja, man får väl skylla sig själv när man sover på dagen för att man sovit dåligt föregående natt.. Ligger och tänker vad man vill jobba med e man blir stor, haha

Idag har det varit mys hemma och kollat på gladiatorerna och bräckt i oss godis.. Bästa kombinationen haha.. Kollar runt lite på olika jobb sidor och ser vad som finns :) ska kanske försöka sova igentligen.. Får de hur det blir :) kramixar!

- A


Likes

Comments

Hej alla goingar! Inte för att jag har jätte många läsare.. Men någon tittar väl än då och då :) ska försöka bli bättre på att blogga och hitta på
Andra roliga saker.. Och även börja med lite video inlägg :) kramixar på er allihop!

Skickar med en gammal Go bild :D

- A


Likes

Comments