Jag bor hemma ännu, men ska söka efter en lägenhet om ett halv år. Men på kvällarna brukar jag ha min kille här. Å då myser vi, ser på film, far ut å härjar eller så är vi bara me varann å myser❤. Men när han inte är här så brukar jag se på film, sova, städa, gå ut å gå. Vi brukar sova me varann typ varje natt❤.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hitills den här skolveckan har varit konstig. För att i måndags så var jag med klassen till Notvikstornet i Långbersöda, sen så åka vi buss till Bomarsund. I tisdags så mådde jag jätte dåligt på morgonen men åkte till skolan ändå men mådde bättre på kvällen. Och idag (onsdag) så åkte jag till skolan, men blev bara där 1 lektion. För att jag mådde jätte dåligt och fick proböem med min högra höft😕. Och nu så mår jag lite bättre. Men hela den här veckan kommer å kännas ensamt, för att min kille har projektvecka den här veckan. För att vi har skolavslutning nästa vecka, å han slutar 9an å jag slutar 8an😔.

Likes

Comments

Mitt humör är int det bästa, för att jag blir jävligt lätt förbannad å fittig. Så fort nån typ retar mig (på ett roligt sätt) så blir jag fittig inom 5 minuter. Och det är int så lätt å styra mitt humör. Men det finns en person i mitt liv som kan få mig på glatt humör, det är min underbara pojkvän som gör mig glad å kämpa med livet. Om ja inte hade han i mitt liv så skulle jag va helt jävla förbannad hela tiden, men han får mig lugn hela tiden, å d är jag glad för. För att när jag blir fittig eller jävligt förbannad, så slår hårt på det första jag ser. D har varit nära att jag sku ha klappat till min pojkvän flera gånger. Men han har alltid stoppat mig. För att jag är livrädd att jag sku råka klappa till min pojkvän. Jag sku aldrig klara av skolan om jag inte skulle ha han i mitt liv❤️❤️.

Likes

Comments

Skolan som jag går i har jag ganska roliga/snälla vänner. T.ex, Min killes om går i 9an, Min kompis i min klass 8an, en tjejkompis som går i 7an, tjejkompis i 9an, tjejskompis i 9an som är som en syster för mig❤️. Men en tjej i min klass är så jävla jobbig å jag å min kompis i min klass. Vi blir tvingade av vår lärare att va me den andra tjejen i klassen😑. Och sen så har jag massa kompis i stan och lite överallt på Åland. Men nu är det Fredag och strarten på helgen, så i helgen ska jag va med min kille, familj å vänner. 

Fredag: Funderar om jag ska fara till mitt ena syskon å prata med henne❤️.

Lördag: Städa, va me min kille, bada mina hundar, mm.

Söndag: Va me min kille, va hemma å ta d bara allmänt lugnt. Sen så får jag se vad jag hittar på resten av söndagen.☺️

Likes

Comments

​Just nu sitter jag ute på altan å solar, för jag har 11 grader här ute på landet👌🏻. För annars så sku jag int sitta i ett tunt linne och simshorts å solglasögon. Så nu väntar jag på att älskling ska komma hit efter att han har varit en natt me massa roliga vänner☺️❤️. Annars så har jag d bara allmänt skönt å varmt på landet. Funderar om jag ska gå å ta årets första dopp i sjön😇💧. 

Likes

Comments

Idag har jag bara mått psychiskt dåligt i skolan. Men min älskade kille får mig att va kvar i skolan å kämpa med allt i skolan❤️. Halv 3 idag så åkte jag till stan å var med en av mina närmaste vänner. Jag har varit både arg, ledsen å förbannad idag i stan. Men annars så har jag haft det bra idag🙂. Och på lördag ska jag kanske till en av dom mest värdefullt vännerna jag har😇. Så resten av kvällen så kommer jag å bara ta det lugnt, ligga i sängen å kanske se på film om jag orkar me d.

Likes

Comments

Idag var det en jobbig dag i skolan. Men en lektion så fick jag veta en nyhet😄, nyheten är att min kille ska komma ti Åland på sommarlovet alltså om 8 veckor💕. Jag å en av mina närmaste vänner ska träffa min kille å hans kompis då. Vi ska åka runt i hans bil å bara ha det mysigt å ha det allmänt roligt😊. Ikväll har jag varit med mina hästar, tränat ena hästen och gosar me alla hästar. Sen så har jag bara tagit det lugnt. Å nu ligger jag i sängen å bara tar det lugnt.

Likes

Comments

Mitt liv är int så jävla intressant som man kan tro att det är. Men vissa stunder då jag är med min familj och vänner så är det ganska intressant. På den här bloggen kommer ni få följa mitt liv och alla grejer som händer. Jag brukar fara ut och dricka ibland med en av dom mest älskade personerna i mitt liv❤️. På somrarna brukar jag fara ut och åka med en av dom mest underbara kompisarna i mitt liv😊. Jag ska försöka att lägga upp ett inlägg varje dag.

Likes

Comments