Uppe på ön brukar jag spendera många stunder här, älskar det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det blev inte mycket jobbsökande gjort idag, istället tog jag och mina päron en trip till Kungsbacka för lite shopping. Nu sitter jag framför ett avsnitt Gossip Girl med thaimat. Hann inte äta lunch idag så ska jag gå all in nu hehe :)

Lite mellis på vägen :)

Likes

Comments

God morgon!
Jag vaknade runt 9, ringde och väckte Julia, sedan möttes vi upp för en pw. Båda var rätt sega efter att vi var uppe och kollade på världens sämsta em-final everrr. Så tråkig match, inget hände.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ska jag sätta mig och söka jobb, kul.

Likes

Comments

Igår kväll körde vi tacokväll för hela slanten utomhus för idag skulle vi skiljas åt. Vi hackade grönsaker tillsammans. Vi drog ut en extra platta och stod ute i kvällssolen. Det var så mysigt, nu väntar jag på dagens middag innan det är dags för EM-finalen, sååå spännande! Heja Frankrike!!!!!

Likes

Comments

Hej!
Nu är jag hemma i Göteborg igen. Bilresan gick bra men är verkligen helt slut nu. Väl i stan hämtade mamma mig och sedan gick vi och köpte lunch. Nu har jag varit hemma en stund, tvättat, packat upp och nu äter jag mellanmål medan jag halvsover i soffan. Tror det får bli en tidig kväll idag, längtar redan efter att få gå och lägga mig hehe.

Åhh frukt och bär med vaniljkvarg är fan livet<333333

Likes

Comments

Hej!
Igår efter en halvseg dag så avslutade vi den med grillat och sedan tände jag på i bastun och satt där hur länge som helst. Det var så skönt!
Imorgon far vi hem, så jag har packat lite, läst ut en bok, börjat på en ny nu medan jag passar barnen på stranden så ingen dränker sig. Vi kollar på vattenskotrar som kör förbi, fiskar krabbor, badar. Men det ska faktiskt bli lite skönt att komma hem. Som man säger borta bra men hemma bäst.
Jag köpte ett vattentättfodral till mobilen härom dagen, det är egentligen inte till att ta kort med under vattnet men jag testade lite och de gick sådär och funkar bara ibland. Men kul iallafall. Nu ska jag sola vidare.

Till exempel så var ju detta en jättebra bild på mig och Nils.

Likes

Comments

Asså tredje bilden är så diffus, men ja idag snorklar vi, fiskar krabbor och som vanligt jobbar som slavar i trägården. Men det är kul det med 😊

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag sitter just nu på min favoritplats nere vid sjöboden. Vi har nyss ätit frukost, jag har varit och hämtat tidningen och nu sitter jag med en bok här. Jag kollar också på alla båtar som kör förbi och de en skola för optimistjollar precis i närheten som jag kan se här ifrån. En av lärarna är så sjukt snygg.
Nu ska jag läsa lite sedan får vi se vad som händer idag :)

Likes

Comments

Hej!
Idag går tiden så långsamt. Det har inte hänt så mycket, vi skulle cyklat i väg till en större strand men vi blev lite sura jag och kusinen på varandra så jag gick ner och la mig på klipporna. Solade, badade och plockade lite snäckor. Medan hon sov bort dagen. Sådär kul men jag fick iallafall lite färg. Nu hänger vi i friggeboden som vänner, spelar kort, lyssnar på musik, äter nektariner och nötter. Läser lite och väntar på att kusinens mamma och bror skall komma hit från Göteborg. Vi är utsvultna och väntar på mat också. Mat<3

Likes

Comments