Här så har jag tagit fram 25 olika frågor för att ni vill kanske veta mer om mig, några frågor är från andra bloggar som har gjort denna sorts q&a och några har jag hittat på själv.

1. Vad är ditt förnamn? Angelina

2. Ålder? 15

3. När är du född? Jag föddes den 14 November 2002

4. Vart bor du? Bor i Stockholm, fast skulle helst vilja bo i Frankrike, Belgien, Kanada, Nederländerna eller England

5. Bor du i lägenhet eller hus? Lägenhet

6. I vilken årskurs går du i? Jag går i åk 9

9. Vilket år tar du studenten? 2020

10. Har du något jobb? Nej, det har jag icke

11. När går du upp på morgonen? På vardagar vaknar jag upp klockan 05:45 och på helgerna vaknar jag bara naturligt när jag vill. Anledningen till att jag vaknar så tidigt på vardagar är för att jag ska förbereda mig till skolan och hatar att stressa på morgonen.

12. Har du en pojkvän? Nej det har jag inte, är singel för tillfället haha

13. Vilken är din favoritlåt? Får en ny favoritlåt 24/7 men just nu så är det Havana med Camilla Cabello

14.Vilken är din favoritmat? Pizza och tacos

15.Vilken är din favoritdryck? Vatten

16.Vilken är din favoritfärg? Det måste nog vara rosa

17.Vilken är din favoritstad? Kampala

18.Vilken är ditt favoritland? Uganda

19.Vilken är ditt favoritämne/ämnen i skolan? Musik, hemkunskap och svenska

20.Vilken är din favoritfilm? Kollar nästan aldrig på film, så har ingen

21.Vilken är ditt favoritgodis? Helt klart choklad

22. Är du en morgon eller kvällsmänniska? Jag är nog en kvällsmänniska

23. Vilka språk pratar du? Jag pratar svenska, engelska och lite luganda.

24. Har du några syskon? Ja två stycka, en bror och en syster

25. Vad heter du på sociala medier?

Instagram - angelinarosie

Snapchat - goingmarry

Kik - angiebooo02

Gmail- (om det räknas som en social media) angelina.inyoin@gmail.com

Så nu hoppas jag att ni läsare känner mig lite mer och jag kommer ha flera ''questions & answers'' , <33333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra veckan i fredags så åkte jag och konfirmationsgruppen till Stjärnholm i Norrköping. Vi gjorde en massa roliga aktiviteter och åt julbord samt efterrätt.

Första dagen vi kom dit (fredags) så åt vi middag, det var kyckling, ris och grönsaker. Efter vi hade blivit mätta och belåtna så skulle dem säga vilken/vilka rumskompisar man ska dela rum med. Vid slutet av kvällen lekte vi endast enkla lekar.

Vi gjorde mest aktiviteter i lördags, vi var ute och lekte en lek som jag inte vet vad den heter men den går ut på att en person ska ha en skylt och hon/han får inte kolla bak endast fram och om personen ser någon så säger man typ ”tagen” och personen som blev tagen ska då stå bakom den som håller i skylten och det ska bli ett led med max fem pers och sedan får man byta jägare. Vi åt sååå god mat och efterrätt och sedan så fick man kolla på film på kvällen med chips och läsk .Vi körde även tre aktiviteter innan vi kollade på filmen.
I söndags gjorde vi inte så mycket aktiviteter utan det var mest städning och så planerade vi vilka som vill bli ledare till de andra som ska konfirmera sig.
Vi åkte från motellet 13:00 alltså efter lunch och vi var hemma runt 15:00. Jag var sååå trött när jag kom hem men jag var ändå ganska pigg i måndags.
Trevlig helg <33333

Likes

Comments

Vad skönt att det är fredag idag, jag är sååå taggad inför ikväll eftersom jag och några från konfirmationsgruppen ska åka till Norrköping och fira första advent. Vi åker idag 17:30 och kommer tillbaka på söndag runt 14:30. Vi kommer äta julbord och göra roliga aktiviteter både inom- och utomhus. Kommer uppdatera en massa under helgen!! På tisdag så har jag NP (Nationella Prov) vilket är bra för att om det var på måndag så skulle jag inte alls vara förbered för jag kommer inte plugga någonting nu under helgen, så jag får iallafall måndagen att förbereda mig. Men om man tänker efter så kan man ju inte direkt plugga till ett nationellt prov för man vet ju inte riktigt vad det handlar om. Jag hoppas iallafall att det går bra.

Nu efter lunch har jag bild och musik sedan så slutar jag för dagen, det är skönt att ha estetiska och lugna lektioner på en fredag. Jag kommer inte gå direkt hem från skolan för att först måste jag till H&M och köpa en röd läppstift/glans och sedan kommer jag fortsätta hem och förbereda mig inför ikväll.
Trevlig helg <3

Likes

Comments