Hej vennerne

Det her bliver nok en serie, jeg vil snakke lidt om højdepunkterne fra min uge.

Tirsdag- temadag

Vi havde temadag, vi(springerne) skulle øve programmet sammen med rytmerne, det gik godt:)
Da jeg kom hjem gik jeg i bad og pakkede min taske, fordi jeg om aftenen skulle over til min mormor på Fanø, jeg tog toget klokken 17:25 og ankom omkring klokken 19, jeg mødtes med min mormor og i regnvejr og blæst ventede vi på bussen, da vi endelig kom hjem til min mormor var klokken 20, vi fik lassange og så "størst", de var i Berlin som min årgang også skal i starten af 9., så det var fedt nok.

Onsdag- køber konfirmations kjole

Jeg skulle op klokken 5:30, vi spiste morgenmad og var allerede på færgen klokken 6:20, køreturen var egentlig ikke noget specielt før vi kom til Fyn, for da vi var på Fyn kom der en trafikmelding om at en svinetransport var væltet og spærrede Storebæltsbroen, de sagde at den først åbnedeomkring 5 timer senere, det var noget være lort, men altså, vi brugte min mobil som gps, den ledte os uden om motorvejen, men vejen som den ledte os til var spærret af en politibil, vi så en tankstation og kørte ind for at tanke, da vi kørte tilbage igen var politibilen kørt, vejen ledte hen til broen, der var ingen kø og vi kørte direkte over broen, da vi kom af broen kørte vi af de små veje, det var meget hyggeligt, vi nåede Waves klokken 10, jeg havde først en tid 11:15, så vi brugte tiden på at gå rundt og kigge på butikkerne. Endelig blev klokken 11, vi begyndte at gå imod der hvor kortet sagde det lå, det var vold mærkeligt, man skulle op af en trappe og ind af en gang og det eneste man kunne se var skilte om tænder og sådan, jeg gik alligevel hen af gangen og der var det, jeg blev mega spændt. jeg var inde at prøve mange kjoler og den i ser på billederne var den jeg købte, jeg er super duberglad for den!
Da vi skulle hjem, kørte vi forbi Kolding storcenter, jeg fik en trøje til at have ud over, den er en lys lyserød, nu skal jeg bare have skaffet nogle sko i samme farve.

Weekenden- Amalies fødseldag

Lørdag havde en af mine bedste veninder fødselsdag, jeg var oppe ved hende omkring klokken 17, vi fik pizza og så "kvinden i buret". Vi var Ca. 7 mennesker, det var mega hyggeligt, da alle de andre var taget hjem snakkede vi om alt muligt, da vi gik i seng var klokken blevet mange, vi vågnede omkring 10:30, der var rester af pandekager fra dagen før hvor hun havde holdt noget for sin familie, så vi fik pandekager og franskbrød til morgenmad. Da jeg kom hjem gik jeg i gang med at sortere videre i mine ting. Om aftenen skulle vi hjælpe til lys messe i kirken, vi skulle læse et lille stykke tekst op imellem noget musik og tænde lys. Vi fik pizza og selve messen var faktisk meget flot.


Det var højdepunkterne på min uge, jeg håber også at i havde en dejlig uge<3

Ha´ det godt vennerne

- Angelika

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej vennerne

Dette indlæg bliver lidt mere personligt, jeg skal nemlig snakke lidt om min familie og opvækst, det er lidt forvirrende, men jeg skal nok prøve at forklare det så godt som jeg kan:)

Altså, det hele startede med at jeg blev født d. 10 maj 2003 kl. 6:32 på Grindsted sygehus, mine forældre var ikke gift og gik fra hinanden Ca. 3 måneder efter. Efter sådan to år havde min far og min mor fået nye kærester. Den 10 marts 2005 fik min far og hans nye kæreste en lille baby, det er min dejlige lillesøster Clara, som jeg er meget tæt med idag, i 2008 d. 11 august fik min far endnu en datter, det var så Malin.
Hvis vi ser på min mors side, så i 2007 d. 11 august (ja, det er samme dag som Malin bare et år før) fik jeg min lillebror, Jonas, den 20 august 2008 blev min sidste lillesøster født, det er Celina.
Min mor og papfar er stadig sammen den dag i dag, men min far har fået en ny kone (er det bare mig eller er der andre der ikke kan lide ordet kone? ahah)

Jeg bor til hverdag sammen med min mor, min papfar og Jonas og Celina i Horsens. Clara, Malin og resten af deres familie bor på Fanø, på Fanø bor min mormor og morfar, og min papfars søsters børn, altså mine kusiner, den ældste er på alder med Clara, og den anden er på alder med Malin.

Min far bor idag på Fyn, jeg har ikke besøgt ham siden 2015 af personlige årsager.

For at det hele ikke bare bliver facts tænkte jeg på at fortælle lidt søde minder fra min barndom, for eksempel hver gang mig, Clara og Malin var i bad, havde vi altid alt vores vandtætte legetøj med i bad, vi satte altid Malin på risten og så legede vi havfruer, når jeg tænker tilbage var der rigtig meget vand, men hvis man tænker lidt realistisk, har vandet aldrig været højere end 5 centimeter.
Når jeg tænker tilbage kan jeg heller ikke komme uden om camping, min mor og alle de andre her fra Horsens har tit været på camping. Jeg husker de sene aftener (i forhold til min alder, i virkeligheden var det jo nok slet ikke så sent endda), der var også geder man kunne klappe (når de altså ikke var løbet væk), og selvfølgelig alle mine veninder jeg fik de mange somre.

Nu blev det her et ret langt indlæg, men jeg håber det var værd at læse:)

Hej hej vennerne, pas på jer selv <3

Likes

Comments

hej allesammen

Som overskriften siger er det her en ny blog, jeg har egentlig haft tænkt mig at starte en blog før, det er så aldrig sket, men i andledningen af det nye år er den nu startet.

Jeg ved ikke helt hvilke slags indlæg der kommer op endnu, men jeg kommer ihvertfald til at komme ind på mine tanker om forskellige ting:)

Vi er jo lige begyndt på 2018 og jeg har en masse ting at se frem til, jeg skal blandt andet spille Alice fra Alice i eventyrland her d. 1. marts til min skoles skolefest, jeg skal også konfirmeres og jeg har så sendt som i går fået købt kjolen. I sommerferien skal jeg til Italien med min skoles springhold og efter sommerferien starter jeg i 9., så 2018 skal nok blive et spænende år på mange måder.

det var egentligt alt for dette indlæg, hav det godt

- Angelika

Likes

Comments