Hej bloggen! Då var det dax att åka på en liten tripp till Falkenberg igen, känns som det var 100 år sen jag va där men det kanske är 3-4 månader sedan jag var där! Ska bli så otroligt skönt att åka iväg från Skåne, slippa allt kaos och bara koppla av några dagar!

Kommer försöka att blogga så mycket jag kan och hinner! Men det ska nog gå bra ska ni se ;)

Hoppas inte att ni saknar mig allt fär mycket!

tjingeling 💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon hoppas ni har sovit gott för det har jag gjort! Har precis ätit frukost och diskat upp det som användes. Så idag blir det att åka till min "extra familj" uppe i falkenberg! Dvs min barndomsvän hihi. Har inte varit där uppe på evigheter och saknar verkligen det stället! :) men nu har jag lite att fixa innan jag åker iväg så det fick bli ett väldigt snabbt inlägg!
vi hörs senare

tjingeling 💋

Likes

Comments

Nu är det dax att sova, har vart en händelserik dag och nu mot kvällen har det varit lite kaos.. Inte för att det är löst! Men det får vara som det är just nu.
Är ganska trött nu och funderar verkligen på att sova! Vill verkligen att denna veckan ska gå undan så att jag kan åka till min pojkvän♡

Men nu har jag inte mer att blogga om då mina ögon går i kors hahah ;) Vi hörs imorgon!

Tjingeling 💋

Likes

Comments

Hejsan alla nya och gamla bloggläsare! Jag heter Angelica Johansson och är 19 snart 20 år gammal! I denna bloggen kommer ni att få läsa om kläder, mode, mitt liv ( inte om allt givetvis då jag har ett privatliv)
Ni kommer även att få läsa om smink, hår, min vardag, vad som händer på helgerna, resor, vänner och lite annat smått och gott!

Bor i Helsingborg som ligger i Skåne. Har gått på lite olika gymnasieskolor och lite olika utbildningar.

B.la har jag gått på G.O Kompetens som är ett transportgymnasium, har gått där 2 gånger och sedan har jag gått på Tycho Brahe skolan inriktning undersköterska, men det va inte riktigt något för mig med tanke på att jag inte riktigt kände för att gå med folk som var 2 år yngre än mig och det var fruktansvärt tramsigt i den klassen.

Men nog om det, har en pojkvän som bor i Småland, åker till honom så ofta som jag kan och det blir då på helger och lov.

Har hoppat av skolan för att jag inte kunde fullfölja min utbildning med tanke på min sjukdom som jag då har. Har epilepsi, har grand mall och det är då den kraftiga epilepsin, man får krampanfall, man tuggar fradga, kan hända att man tuggar sönder tungan vilket jag gör!
Jag vet inte om när jag väl har haft det. Utan det är kompisar till mig och mina föräldrar som har berättat det för mig.
Har åkt till akuten med ambulans 3 gånger och har åkt till akuten 1 gång efter ett anfall för att kolla så allt ser bra ut!

Är det något ni undrar över så får ni jättegärna maila mig eller skriva en kommentar!
Plus att ni gärna får lov att kommentera vad ni vill att jag ska blogga om!

Tjingeling 💋

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har jag städat lägenheten, diskat, dammsugit och plockat ihop lite grejer! Så jag kände att jag va värd lite hemma manikyr, blev röda naglar denna gången;) 💅

Jag får sätta igång tankarna om hur jag ska presentera mig själv för mina nya läsare, så det får bli nästa inlägg.

Ska alldeles strax börja på maten och sedan blir det att bara slänga mig i soffan kanske ska ut å gå lite! Men får först och främst se till så att vädret tillåter mig att gå en promenad. Har inte någon jätte större lust till att gå i ösregn och tyvärr har dom lovat regn här ikväll!
Men det återstår att se! Nu kallar köket och maten på mig.

tjingeling 💋

Likes

Comments

Hej alla bloggläsare! Nu är jag tillbaka igen efter ett långt uppehåll av mitt bloggande och hoppas verkligen på att fånga upp några fler läsare! Kollade mina gamla inlägg och insåg hur löjliga alla mina inlägg har varit så jag tog bort dom och nu ska jag börja om från början! Känns lite annorlunda att blogga nu, har inte vart inne på 1 1/2 år! Men ja, det kommer lösa sig :)

Så just nu sitter jag i soffan med min smoothie och kollar på tv, blir väl att ta en sväng med snabeldraken senare så här är rent och snyggt i lägenheten!

Får ta och göra ett inlägg senare om vem jag är och var jag bor och lite sådant så att mina nya läsare får veta lite om mig! :)
Så jag skriver lite senare!

tjingeling badring! 😘

Likes

Comments