Header

http://fames.se/angeliicahofling/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

har precis kommit hem till max och har varit ut med fox. haft en bra skoldag, var först i salongen i ca 3 timmar, sedan hade vi en lång lunch och sedan matte, och gick även bra på matten, för en gångskull! inatt sover jag hos max som sagt, så ska snart dra upp mattesakerna ur väskan och börja plugga. och även göra klart en uppgift om en grazette produkt.

nu vet ni lite vad som händer mig dagen framöver!

Likes

Comments

Godmorgon!

har precis fixat klart mig, eller ja, har bara plattathåret eftersom vi ska vara i salongen nu på morgonen. vi håller på med en uppgift, först ska man sminka och styla håret som man vill ha när man är 5 år, sedan göra samma sak fast då ska man vara 25. så idag ska martina göra ansiktsmålning på mig osv så det är därför jag inte sminkat mig nu på morgonen. efter skolan drar jag till max och sover nog där,

uppdaterar senare!

haha söt osv.

Likes

Comments

Eftersom ALLA har pratat om Miley så finns det en serie om henne nu och i serien kan ni få veta sanningen om varför hon har förändrats. Jag har sett första avsnitten och jag säger bara… STOR RESPEKT TILL MILEY CYRUS.

klicka på bilden för att kolla på första avsnittet.

Likes

Comments

Godmorgon!

sitter och dricker kaffe och snapchatar lite med annie, haha en ganska bra underhållning på mornarna! har precis fixat klart mig och ska nu vänta på Martina som är segast i heela världen. efter skolan drar jag till Max och gosar lite. 

Bjuder på lite fina '' jag har inget att göra '' bilder,Likes

Comments

Till en outfit kan en klocka aldrig sitta fel! speciellt en vardagsoutfit tycker jag är fint att ha en klocka till, själv gillar jag silvriga klockor med stoor runt klocka med silvriga glitter stenar.

Dessa kostar mellan 250-500 kronor.Likes

CommentsLikes

Comments

förlåt för dålig uppdatering! har varit så mycket med skolan och har sedan inte haft någon ork till att göra nått inlägg. nu ska jag iallafall ta tag i det! haft en hyffsat bra skoldag, efter skolan åkte jag hem till max och spelade gta och gjorde en ny header och myste och kollade på en serie. medans max sitter och spelar så tänkte jag att jag slänger in ett inlägg! hur som helst så ska jag bli bättre på att uppdatera och inte bara försvinna hur som helst, men ni kanske förstår också att det är lite rörigt nu såhär i början när man börjat på en helt ny skola osv. som vanligt blir jag här till 9 sedan åker jag hem. tillsdess blir det mys med pojkvännen till en film eller två!Likes

Comments

Godmorgon! eller goodaag?

vaknade vid 11 av att Fox kom och skulle dränka mitt ansikte med hans slem, väldigt skönt sätt att vakna på må jag säga! har precis spelat klart lite GTA och varit ut med Fox. och nu ska jag boka biljetter till ''hur många kramar finns det i världen'' åt mig och pojkvännen! 


här har ni en bild på min fina gamingmin!

Likes

Comments