Snart halloween

Idag vakna jag kl.06.00 då Rohan vaknade. Vi har sovit super gott i natt, för en gångs skull. Han har varit lite gnällig några dagar. Vet inte varför . Men jag kollade faktiskt i hans mun i går och såg att han har två tänder längst upp , därframme. Jag tycker det är jätte tidigt. Han är ju bara 2,5 månad . Är det verkligen möjligt att det kan vara tänderna ?

Men det finns mycket som tyder på att det kan vara det , han dreglar väldigt mycket, stoppar ständigt in händerna i munnen. Och har mycket diarréer. Han sover inte mycket på dagen heller.
Men jag ringde BVC idag och bokade in en tid , så där de se om det kan vara tänderna.

Snart är det dags för Halloween, vilket jag längtar jätte mycket till. Älskar halloween. Jag kollade runt lite på halloween dräkter till han , som jag hittade på hm . Men det är så svårt att väja. Men här är några som jag tyckt var fina och häftiga . Den som jag funderar mest på är dinosaurie dräkten eller giraff dräkten .


   Jag ska planera in för ett halloween party hemma hos mig , för barnen och deras kompisar och kusiner. Men eftersom det är ett tag till innan halloween så ska jag kolla runt på lite halloween stuff. Jag såg att de har på dollarstore , tallrikar, och pynt. Så ska nog handla allt därifrån .

Angelicka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229