Höst

Idag har det verkligen blåst ordentligt, när jag var ute med barnen trodde jag att jag skulle flyga bort , haha. Men det känns verkligen som hösten är hör nu . Det är faktiskt min favorit årstid. Jag själv är född på hösten , det är kanske därför som jag själv tycker om den. Det mysigaste med hösten är vädret, de olika nyanserna på bladen,och framförallt när man tänder ljus . Det hör liksom till hösten tycker jag.

Jag och barnen gick vår kvällspromenad , vi kom hem alldeles nyss. Vi såg olika svampar , och jag måste säga att barnen är suveränt duktiga på namnen på många svampar. De har förmodligen läst om det i skolan. Så jag fick i alla fall lära mig en del😊.

Nu när det är höst är det så mysigt att promenera och sen komma hem och sätta på en bra film och tända ljus . Det är precis det vi ska göra nu . Ni får ha en riktigt trevlig kväll .

Angelicka

Gillar

Kommentarer

Silverblomma
Silverblomma,
ja..härligt att krypa ner i soffan och kolla på en bra film med en god kopp te och en filt när man kommer hem efter en blåsig höstdag..nouw.com/silverblomma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229