Nu har jag fått lusten att spela Starstable! Yey!
Min kompis har nu skaffat en klubb, vi är aktiva och roliga.
Klubben heter Tierra Kings.
Ägare: Fiona Weststar
Skicka ett brev vetja till Fiona Weststar om ni söker en klubb!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Förlåt för att jag inte har uppdaterat någon vecka men jag har som tappat lusten att spela och vet inte vad jag ska blogga om. OM ni vill att jag ska blogga kommentera vad jag ska blogga om te.x min dag på Sso,tävlingar o.s.v

Men det jag ville berätta om är att jag är nu med i en klubb som heter Apk Kohu. Det är ryskt namn så ni behöver inte fråga. Det är Fiona Weststar som äger klubben. Hon har bl.a haft Prime Turtles och eastern penguins friends. Men nu äger hon Apk Kohu. Vi söker nu medlemmar till AK (Apk Kohu). Om ni vill vara med, lite info om klubben så brevar man Fiona Weststar.

Likes

Comments

Hej, jag vet nu inte vad jag ska uppdatera om. Men jag har några idéer. Jag tänjer att jag kan lägga ut lite radon saker på bloggen om Sso. Hejdå! 😀

Likes

Comments

Ni som läser detta kanske gillar min blogg eller inte. jag har nu inte tid så mycket att blogga och jag tycker nu att sso är lite tråkigt,, ni som tycker att det är jätte roligt hata inte på mig.

Dn här bilden kommer från ett uppdrag, jag tycker att de var en jätte rolig syn. vad tycker du? har du gjort det här uppdraget. kommentera!

Ni som läser min blogg kommentera om jag gör något bra eller något annat t.ex något jag kan förbättra, vad jag ska tänka på eller bara kommentera vad du tycker om min blogg.

Likes

Comments

Hej som ni ser på rubriken har min dator fixat sig och nu kan jag börja spela. Kommentera om ni läser detta, jag vill gjärna veta vilka som gillar det jag bloggar om.


Likes

Comments

Hej som ni ser på rubriken så har "min" dator blivit jätte trög, kolla bilden, de har nu varit så mist i 20 min så. Har ni några förslag att få den igång, det kan nu betyda att jag inte kan blogga lika mycket genom datorn och där efter kommer inte inläggen var så fina. Hejdå det var allt jag ville säga.(adiós)


Likes

Comments

​hej1 jag har nu ganska mycket att tänka på och jag kommer inte lägga upp bilder eller annat, men jag kommer uppdatera när jag kan., vill gjärna ha förslag vad ni vill att jag ska blogga om inom sso.

Likes

Comments