Hej dag åtta!

Då är vi inne i dag åtta, jag har fuskat men bara med mat, även pratat med min läkare och vi kommer lägga upp en kostmåltid och sen resten soppor får hoppas det funkar bättre, idag och igår så gick vi 3km så även det har vi börjat med så hoppas det funkar bättre iaf,

Kram ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dag 7

Ingen skillnad idag.. och jag börjar tappa hoppet om detta, vi får väl se vad som händer och sker,

Idag har vi iaf varit ute i skogen och gott och vår hund har fått springa löst, väldigt mysig stund ❤️

Och självklart en bild på vår knäppis som älskar att sova i duschen 😂

Likes

Comments

Hej dag 6!

Igår kväll tänkte jag skriva men igår kväll mådde jag inget bra, illamående och yr som vanligt trots all vatten som man ska dricka, min läkare sa att man skulle må bättre efter 4 dagar och hungern skulle ha släppt och man skulle orka göra massa saker... men igår va jag inne på femte dagen och nej.. mådde inte bättre och är inte pigg. Idag är det dag 6!

Vaknade vid 5 tiden med huvudvärk och har huvudvärk nu med försöker slänga i mig vatten och kaffe så den kan försvinna, fortfarande hungrig och vill ha all mat man kan äta. Kan mycket väl va så att detta kanske inte funkar på mig? Jag vet inte.. ringde min läkare igår så hoppas hon ringer tillbaka idag.

Försöker ta dagen som det kommer och försöker hålla mig lugn, min man har fått tagit min ilska för mycket nu😩,

Ha en fin fredag ❤️

Bästa dagen i mitt liv ❤️

Likes

Comments

Godmorgon dag 5!

Skulle haft ett möte idag men fick av boka då huvud och illamående inte är med mig 😴, vet inte hur länge jag orkar eller vill detta, men ringde min läkare förut och hoppas hon ringer snart och ha bra råd, min älskade man ringer nästa hela tiden och kollar hur jag mår och hur det går, världens bästa som stöttar och finns!

Ja, hur ska detta sluta.. vågen visar positivt och det är det ända som får mig att fortsätta 🙂,

Nu är det vatten och kaffe som gäller!

Kram❤️


Fem såna flaskor dricker jag om dagen så ungefär 2,5 liter vatten, ändå mår jag dåligt! Godmorgon❤️

Likes

Comments

Godkväll..

Vad ska man säga allt gick åt skogen förut, arg, ledsen och bara ville ge upp, men min man som stöttar och hjälper fick mig att fortsätta, vi ska få ut något bra av detta och kämpa på, idag visade vågen -3kg på 4 dagar så det är positivt, inte lika hungrig längre, men mår illa hela tiden och soporna går inte att få ner knappt, men ska inte ge upp iallafall, nu är det sängen läge och hoppas på en någorlunda bra dag i morgon, i morgon är det dags för dag 5!

Godnatt ❤️

Myser med mina älsklingar❤️

Likes

Comments

Dag 4

Månde: yr och huvudvärk, men ändå inte lika hungrig iaf, dock ser ju allt gott ut, men bara att kämpa på, det jobbigast är att soporna va helt okej i början och dom gick liksom ner, men nu så känns det som att jag ska spy varje gång jag tar en klunk, men det ända jag hoppas på är att dom här två månaderna går snabbt och att december kommer snart, och jag får börja med frukost iaf, det bästa är min man som verkligen bryr sig och frågar hela tiden hur det går och hur jag mår, och min fina familj,

Ja bara kämpa på och idag kom Min beställning oxå så nu har jag ingen annan utväg 😂,

Kram

Likes

Comments

Idag har det varit jobbigt, ner och tårarna bara runnit och varit extrem hungrig, jag hoppas att allt blir bättre ju mer dagarna går och ju mer magen vänjer sig, soporna är inte jätte goda så illa mår jag så fort jag dricker det, men i morgon är det dag fyra och nya tag!

Godnatt ❤️

Sista för kvällen

Likes

Comments

Tisdagen den 27 och dag tre på viktresan!

Allt börjar med att jag går upp väldigt mycket i vikt under två år, det slutar med att jag inte kan bli gravid och och jag blev väldigt deprimerad och när man väl blir väldigt deprimerad så äter man mer, jag och Min man vill kunna få barn, så jag valde att skicka in en egenremis till Göteborg för att få göra en gastric bypass MEN min vikt va inte uppe i den bimi som man behöver, så jag fick helt enkelt välja långenergidiet, vilket innebär att "svälta" sig själv i 6 veckor och sen börja med mat i väldigt lite mängd i taget, så just nu går jag på vatten och modifast, fyra påsar om dagen och 2,5 liter vatten, så vi kör på en mående efter tre dagar utan mat: idag så vakna jag med världens huvudvärk, vilket släppte med vatten och alvedon, mår illa lite till och från, och hungern börjar bli mindre, jobbigt är väl all mat man ser på tv osv,

men jag har överlevt än så länge utan mat! Därför jag startar bloggen är just för att peppa fler och även mig själv!

Fråga gärna något om ni undrar något,

ta en dag i taget! ❤️


Likes

Comments