Header

Allting går bara runt.

Bloggen har ekat rätt tomt men det är för att vi har varit sjuka som ni vet. Men ännu håller sig sjukstugan i faktiskt. T är super snorig tyvärr och de vänder hela tiden så först var hon super dålig å de blev besök på akuten osv sen blev hon pigg å utan förkylningen. Men nu är vi tillbaka igen och snoret rinner på henne, allting går runt i en cirkel detta gör mig så galen och jag tycker så himla synd om henne <3 M hostar om nätterna och ibland om dagarna men då övrigt väldigt glad och pigg men det är T också men de kan vända fort.


Önskar bara att alla bakterier kunde försvinna någon gång men verkar ju omöjligt. Tycker synd om våra flickor :(

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Födelselista.

Namn: Tiffanie <3
Beräknad födsel: 30 Juni 2017
Födelsedatum: 28 Juni 2017
Födsel: Planerat kejsarsnitt
Vikt: 3710 gram
Längd: 48cm

Likes

Comments

Det tog 4 år innan jag sökte hjälp! 

Igår besökte jag faktiskt kirurgen för ett möte och allting gick väldigt bra! Jag har äntligen 4 år senare tagit hjälp och skall nu få ta bort de jag har lidit av och haft jobbigt med i så många år. Äntligen kanske självförtroende kommer att öka när detta ingrepp är klart. Det är ett ingrepp som kommer att ske på operationen med endast lokalbedövning vilket betyder att jag kommer vara vaken. Det kommer ta 15 minuter cirka så de är väldigt litet ingrepp men med en stor betydelser för mig faktiskt :)

Nu ska jag bara vänta på tiden till operationen sen kan jag andas ut! Dock såklart orolig för att få en infektion och skulle ej bli förvånad om jag åker på det eftersom jag brukar ha sån otur med så mycket :( Men hoppas tiden kommer snart så jag får allting överstökat! :)

Likes

Comments

Att gå i gymnasiet som gravid.

Tänkte dela med mig hur det var att gå i gymnasiet som gravid. Där man verkligen inte fick någon hjälp överhuvudtaget.

Jag hade precis börjat sista året på gymnasiet, jag var så nervös inför allas reaktioner och kommentarer. Första utvecklingsamtalet för höstterminen tog jag med mig båda mina föräldrar och även då skulle vi berätta att jag var gravid. Jag berättade för min mentor hur de låg till, att jag var i vecka 9 och var beräknad i April, hon sa då " ja men de var dåligt planterat " och ja det kanske de var men detta var ju inte direkt planerat. Men under utvecklingsamtalet så kom vi fram till att jag skulle få hjälp genast så jag skulle hinna klart skolan innan det var dags att föda. Och jag vågade ännu inte heller berätta för klassen hur det låg till. V.11 valde jag att berätta många Grattis blev det och vissa var förvånade. Men dröjde länge innan jag valde att visa min gravid mage, jag var inte redo för fem öre. Det var i v.20 jag valde att sätta på mig en tajt klänning men som istället blev en tajt tröja då, minns hur alla bara glodde på mig i matsalen och hur obekväm jag blev av alla blickar. Men jag fortsatte att bära tajta kläder jag var så stolt över att bära på ett mirakel men var obekväm av alla blickar tyvärr.

Någon hjälp fick jag aldrig i skolan, jag misslyckades med gymnasiet toltat.. När jag sprang ut på stundetdagen så kände jag hur jävla misslyckad jag var! Jag var inte ens lycklig som man ska vara när man tar studenten. Jag valde till och med att åka ifrån champagne frukosten, jag grät där för jag visste att jag hade misslyckad och kände att jag inte passade in där.
Jag minns även hur jag inte vela fira min studentdag överhuvudtaget men mamma tyckte vi åtminstone kunde gå på restaurang vilket vi faktiskt gjorde trots att jag inte vela.
Jag hade länge längtat efter studenten och redan när min syster tog studenten sjöng jag " för vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra " och sa flertal gånger att jag var avundsjuk på min syster och att jag längtade till min studentdag, men när den kom för mig så var jag inte ett dugg glad och idag har jag förträngt min student dag.

J's lärare frågade honom ofta hur de gick för mig i skolan och han berättade att jag fick ingen hjälp alls, och dom sa att jag kunde få komma dit istället och gå vård där, för där kunde jag få hjälp och dom hade alltid en plan ifall någon elev blev gravid. Dum som jag var stanna jag kvar på gymnasiet här i Bollnäs vilket jag idag ångrar.

Likes

Comments

Våran helg som slutade på akuten <3

I Torsdags åkte vi till Dalarna trots att dom hade gått ut med en klass 2 varning och de var snökaos. Resan dit gick bra tros att bilen ibland stod stilla pga att man inte såg vägen. När vi kom fram serverades de pannkakor och sen blev de sängen då vi var trötta efter resan!
Fredagen tog vi det bara lugn, de snöade för fullt och var kallt ute. J och M skottade ett liten stund innan M tröttnade och gick in å myste framför Tv:n. Sen blev de inomhus mys resten av den Fredagen men de var så skönt!

Lördagen: Vi åkte lite pulka och njöt av att de äntligen hade slutat snöa! Blev en kort stund med pulkaåkningen. Efter middagen åkte vi hemåt igen och vi hann precis hem till Melodifestivalen så de blev mys framför de och när de hade slutat så somnade hela familjen. Vi alla är ännu sjuka tyvärr och T rossla som tusan när hon andas.

Idag söndag: Dansen idag var inställd så vi fick en skön sovmorgon till 09.00 vilket var otroligt skönt! När vi hade vaknat blev de en god frukost och efter att ha mys inne en stund så skulle vi till affären men bilen hade kört fast så då fick vi hjälp att komma loss. Sedan handla vi allting så vi kunde göra pannkakor, mums!

T fortsatte låta konstigt vid andningen så jag var orolig hela dagen, M hostar ännu å snorar, J känner sig hängig och jag snorar, när ska de sluta?

Efter några timmar valde jag att ringa 1177 som bad oss åka in till Akuten och där fick lilla T syrgas och även medicin.
Vi fick även de med oss hem ❤ Så himla skönt att vi fick hjälp och nu blir de sängen för oss alla. Vi är så trötta nu ♡

Likes

Comments

Att kladda är roligt 😍

Att kladda med grädde var väldigt roligt tyckte lilla T o hon skratta ett fler tal gånger under tiden hon fick kladda vilket var hur gulligt som helst 😍 Efter allt kladd fick de såklart bli en dusch för denna lilla tös och sen lite mys framför tv innan hon sedan somnade gott ♡

Likes

Comments