Det går fort fram

Godmorgon!

Nu har det varit tre fullspäckade dagar och det blir det idag med! Det är kul att ha så fullt upp och mycket att göra, men Gud va trött man är på kvällen! Man somnar ju innan man lagt huvudet på kudden 😅

Det som har hunnit hända sen sist är att hela det gamla köket är borta, vi har rivit tapeter, spacklat och slipat. Så idag blir det att slipa lite till och sedan måla! Joakim for just iväg för att hämta golvet som vi beställt till hela lägenheten. Men eftersom att han jobbar inatt och ska fa ner till Söderhamn två svängar den här veckan, så kan han inte lägga golvet i köket förens på onsdag. Men då har ju jag tid på mig att måla i all fall!
Sen på fredag kommer pappa och då börjar vi montera upp köket!!

Så det går framåt, och fort går det! Är så tacksam att Oscar har ställt upp och hjälpt oss med allt än så länge! Vi hade aldrig hunnit så här långt utan honom!

Annars händer det inte så mycket mer här på dagarna. Men jag tror att jag kanske ska fara till Övertorneå en sväng imorgon för att hälsa på mamma och dom som just kommit hem från Sunderbyn. Det finns ändå inget speciellt jag kan göra här hemma efter att jag målat, så jag tänkte att jag passar på! :)

Några av färgerna vi ska ha i lägenheten.

Gillar

Kommentarer