Tuff dag på sjukhuset

Idag är det en sån där jobbig och påfrestande dag som man bara vill komma undan..

Sen sist vi hördes, så har jag jobbat min första helg på nya jobbet - och jag måste säga att det känns bra men det är ju inte detsamma som på ett vårdboende vilket jag ville vara på. Fick mitt sommarschema förra veckan där jag hade schema på ett pass nästintill varje dag i åtta veckor, alltså hela mitt sommarlov. Jag började gråta, haha hör ni ens? Jag började gråta över mitt schema och mejlade för att be om två veckor off iallafall, vilket inte var några problem så där löste sig det problemet tack och lov hehe.

Annars är det som vanligt praktik, skola och teorilektioner för körkort som gäller i veckorna, men snart är det slut på allt sånt vilket ska bli skönt faktiskt! Kan inte fatta att jag börjar sista året i höst??? Om ett år står jag där med min studentmössa, och jag längtar ihjäl mig!!

----

Mamma kommer hem från jobbet om en stund för att jag har tid på sjukhuset för en diverse blodprover och en MR undersökning som är beräknad att ta minst tre timmar.. Visst har jag gjort dessa undersökning x antal gånger i mitt liv, men när jag var mindre tänkte jag inte lika mycket på det utan visste att jag var tvungen att genomföra det. Idag är det som ett ångestmoln som cirkulerar över mig, jag vet att jag kommer få känslan av att vara instängd, och få panikattacker. Det är som om man skulle ligga i en kista instängd i ett trångt utrymme, utan något över huvudet, men ha två brädor som väger 10 kilo vardera liggande på ens mage och ben och man behöver kämpa för att få luft. Hemskt känsla och jag vill bara att denna dag ska vara över.

Hade nu på morgonen ett telefonmöte med min läkare och jag vet inte längre om jag ska skratta eller gråta för hela min situation, jag visste sen tidigare att en hel del skulle bli ändrat nu när jag fyllt 18. Men att det var såhär mycket var jag inte förberedd på, man ska ansvara för allt allt allt och ringa själv överallt (säger dom till tjejen med telefon skräck).. Om jag ändå kunde välja själv så hade jag för länge sedan bränt mina journaler och inte haft någon kontakt med läkare och sjukvård, fatta drömmen för en som växt upp med det?

Är just nu fastande, och det smartaste är inte att scrolla varken här på nouw eller på instagram om man säger så - är så sjukt hungrig och törstig.. Men när denna dag är över så ska jag tvinga mamma att vi åker till Max på hemvägen så jag får avnjuta en god burgare och glass <3 För det förtjänar jag efter idag haha.

Hoppas ni mår bra, haft en bra helg och har en fin måndag <3

Gillar

Kommentarer

Prenumerera