Fira midsommar med partykungen

*I samarbete med Partykungen.se*

Årets bästa månad är äntligen här och det börjas räknas ner till sommarens höjdpunkt - Midsommar <3

Med hjälp av partykungen så kommer årets midsommar med vänner bli maxat, dom har verkligen allt man kan tänka sig behövas till en lyckad fest. Om ni frågar mig så är Partykungen den ultimata sidan att köpa ifrån om man planerar att ha en fest, möhippa/svensexa, bröllop, dop you name it. Dom har verkligen allt som sagt och hur skönt är det inte att bara kunna sitta i sin soffa och klicka hem det man behöver istället för att springa i tiotal olika butiker som inte ens har det man letar efter..

Till midsommar brukar oftast alkohol komma in i bilden, vilket inte är en jättepositiv grej. För denna högtid är inte ett dygn för att dricka sig redlös och tappa det totalt, om man kan hantera sitt drickande är det en helt annan sak. Därav kommer jag att visa lite senare i detta inlägg en lek av tre som alkohol kommer in i bilden men man kan lika gärna fylla det med annan vätska. Så allt handlar absolut inte om alkohol som sagt, utan detta är en perfekt dag att träffa de man älskar och bara ha det fruktansvärt trevligt med god mat, lekar och sång såklart (eller hehe..)

När jag tittade igenom Partykungens sortiment så hittade jag dessa tre som kan bli de perfekta "lekarna" som blir av hos oss iallafall på midsommar. Jag hittade även dessa typiska prylarna som behövs till midsommar så som tallrikar, glas, bestick, ballonger och till och med blomkransar finns att beställa om man inte orkar eller kan göra egna kransar, hur bra? Vi ska leva med hoppet tycker jag att det vädret vi har haft de senaste veckorna håller i sig till midsommar, men man vet ju aldrig med Sverige så för säkerhetens skull liksom, beställ snygga paraplyer när ni ändå är i gång för det finns det också bland deras sortiment.

Mina vänner och jag har en förmåga att vara väldigt spontana av oss därför är inte särskilt mycket planerat om just midsommar, men en inköpslista bär ju göras så vi inte missar något viktigt när vi beställer våra midsommarprylar på partykungen.

Rekommenderar det verkligen, då det är sjukligt bra priser, snabb frakt och man blir aldrig besviken när man får hem från Partykungen!

Gillar

Kommentarer

Prenumerera