Om Angelica Karlsson

Jag är en tjej, född 1993. Jag bor för tillfället i Vindeln i Västerbotten där jag pluggar på Vindelns Folkhögskola, Färg och form i inredning, jag bodde i Skövde innan det. Innan detta jobbade jag som personlig assistent men jag blev diagnostiserad med utmattningsyndrom våren 2016 och för att jag skulle kunna komma tillbaka lite så valde jag att börja plugga här i Vindeln.

Innan jag fick jobbet som personlig assistent pluggade jag till florist i Töreboda. det var bara en grundutbildning där jag valde till olika kurser och fick lära mig grunder till att rita trädgårdar. Det var otroligt kul men faktiskt inget jag skulle vilja fortsätta plugga till för tillfället. Innan det påbörjade jag en utbildning till ridlärare men hoppade av då mina knän inte höll för den hårda ridningen vi hade. Annars har jag bara gymnasiet innan där jag fick Media, grafisk kommunikation.

Jag lider som sagt av utmattningsyndrom och allt vad det innebär. Alltså har jag problem men min stresshantering, ångest, minnesförluster mm. Men skolan jag går på nu är så bra med att om jag inte orkar en hel dag är det bara att gå hem och vila upp sig. Hemma väntar då mina två katter SE* Jacama's Front Page News och SE* Troplyktans Sigge, två Norska skogkatts herrar på 3 och 2 år än så länge. annars har jag fotografering som en hobby som ligger mig varmt om hjärtat. Jag bytte upp mig till en Nikon kamera hösten 2016.

Det är inte bara fotografering och katter som ligger mig varmt om hjärtat, även hästar gör det. Jag sålde min ponny innan jag flyttade till Vindeln och har sedan dess har jag ridit på ridskolan här uppe och det är skönt att inte ha det ansvaret som man hade när man hade egen häst men visst saknar jag det. Kul att komma bort en kväll i veckan där jag får bara njuta av hästdoften och rida ett tufft och härligt pass på en underbar häst!

#ommig

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229