Flytt och städ

Ja som jag nämnde i förra inlägget så ska vi flytta. Ska bli så skönt att slippa rabatter och gräsmatta 😂 vi kommer ju ändå kunna vara ute då vi ska bo längst upp i ett höghus med inglasad balkong och stor utetetrass, vi kommer kunna ha en uppblåsbar bubbel pool på terrassen om vi vill och frågar vi barnen vill vi så klart ha det 😂❤️
Nu är det två veckor och två dagar kvar tills vi flyttar och vi har redan rensat och sålt och slängt massor så vi behöver inte känna någon stress men dom som känner mig så vet ni säkert att jag känner stress iallafall haha..
Fast jag behöver inte va stressad vi har 3 veckor på oss att städa ur oss från denna lägenheten så det hinner vi ju, det är bara att man vill få det ur världen typ.... Tur att jag har många tjejer som vill hjälpa till.
Och vart så himla glad när jag fick veta att våra bästa vänner Jimpa och Evelina ska komma och hjälpa oss 💖💖💖 så snällt att åka från Uppsala och hit för att hjälpa oss 💖💖💖

Ja hur är det annars då.... Jag mår som vanligt... kämpar på..... Har iallafall inte svimmat av smärta  på två veckor nu, det är ju ett plus 😉 men då har jag mest tagit det lugnt hela tiden och det blir man rastlös av men om det är de som behövs så är det de ända alternativet just nu.

På lördag ska vi åka en biltur det ser jag framemot även fast vi ska köpa städgrejer mm 😂
Nått som jag inte ser fram emot är fönsterputsning, är så kass på det, någon som har något bra tipps på hur det blir bra? Får som aldrig till det.

Nu ska jag sussa tror jag
Ha det bäst
Kram Angelica 💖

Gillar

Kommentarer