Twiggy mini

pregnant, shopping, interior design

Har redan kommit halvvägs in i vecka 37 av graviditeten och idag stod barnmorskebesök på schemat, vanlig rutin koll där vi tog blodtryck, vikt, prover och mätte magen. Allt verkade vara i sin ordning, vilket alltid är en lättnad att få höra! Och eftersom förlossningen närmar sig allt mer och mer så gjorde vi en sammanfattning av hela graviditeten där vi även gick igenom de önskemål jag och William har angående förlossningen och tiden på BB. Har inte så många önskemål förutom att jag vill ha William som stöd även efteråt på bb, samt att jag gärna testar ryggmärgsbedövning om det finns behov, annars får jag helt enkelt ta allt som det kommer.
Dom senaste dagarna har jag faktiskt känt mig lite extra orolig över hur allting kommer att bli, så idag var det extra skönt att få träffa barnmorskan och prata ut om allting.

Så nu känns allting bättre och jag är tillbaka i sadeln igen, och vad passar inte bättre då än lite inredningssnack?
Förra veckan så skrev jag om att jag hade fixat och donat i barnrummet, och jag tänkte jag skulle dela med mig av en inredningsdetalj som jag älskar! Nämligen klädställningen, en liten mini klädställning för barn som jag införskaffat mig, den är verkligen hur söt som helst och kommer passa min lilla prinsessa perfekt! Köpte den på Mio för någon månad sen för 399kr, den finns för både vuxna och barn. Dock tror jag den stora är lite dyrare, vilket kanske inte är så konstigt. Men som sagt jag älskar den och skulle ni vara sugna på att köpa en likadan så hittar ni den på Mios hemsida med namnet Twiggy mini. Har hängt upp lite finkläder på ställningen som jag längtar efter att få testa på henne, hon kommer bli så söt och förhoppningsvis nöjd!
Nu saknas det bara att Wille skruvar upp hyllorna jag tänkte ha på väggen så jag kan börja inreda dom också i väntan på att förlossningen ska dra igång, är verkligen så rastlös..

Gillar

Kommentarer

Prenumerera