Tror det kallas för spybarn

Jag har alltså fått ett spy barn, hon har ända sedan födseln spytt väldigt mycket. Inte bara små spyor efter att hon ätit, utan även lite större spyor långt efter att hon ätit. Har pratat med dom på BVC, men dom säger bara att det är vanligt så länge hon växer som hon ska och att det förhoppningsvis går över snart. MEN dom senaste dagarna så tycker jag faktiskt att det har blivit värre, får byta hennes kläder säkert 5 gånger om dagen för att klädena är täckta av spyor..Har även testat använda tjockare dregglisar, men ingenting hjälper.. Det börjar helt ärligt bli lite jobbigt för både mig och William att behöva gå runt nerspydda, och tycker så synd om Lowa som hela tiden ska behöva bli dygnsur av spyor.. Är det någon mer än jag som också haft ett ”spy barn”? Fanns det något som minskade spyorna? Och hur länge höll de på så för er? Har så många frågor, med fåtal svar..
Ska iallafall till BVC den 15 December igen, ska då försöka prata med dom igen. För man blir ju lite orolig över att det ska vara något som inte står rätt till, vill ju bara att hon ska må bra!

Idag är det iallafall fredag, och jag fick öppna det fjärde paketet i adventskalendern. Det innehöll ett läppstift, som täcker läpparna med en sammetsmatt och högpigmenterad formel. Den ska även återfukta läpparna och inte ge en torr finish. Länk till läppstiftet HÄR!

Jag är en tjej som ÄLSKAR läppstift, har en hel låda med bara läppstift, läppennor, läppglans m.m., så dagens paket var verkligen guldvärt för mig. Och på tal om läppstift så har jag faktiskt hunnit testa läppbalsamet jag fick häromdagen i adventskalendern, och det var lika bra som jag förväntat mig. Läpparna blev sjukt mjuka och dom fick en jättefin ljusrosa nyans!

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,
Hoppas ni har tvättbar klädsel på soffa för det hade inte vi😅
nouw.com/emelivet
angelicafagerman
angelicafagerman,

Ohja det har vi 👍🏽

nouw.com/angelicafagerman

Prenumerera