Trettonde - artonde

shoppingInnehåller affiliate-länkar

13 December -

Paketet innehöll en ögonkräm från avant skincare, som tar bort svullnad och mörka ringar runt ögonen samtidigt som den jämnar ut ålderstecken. Den innehåller även hyaluronsyra som gör att huden hela tiden håller sig återfuktad! Applicera den varje morgon och kväll på ren och torr hud runt ögonområdet för att få det bästa resultatet. Länk till produkten HÄR!

14 December -

Paketet innehöll en ögonbryns gelé från The Beauty crop, som hjälper till att ge volym, definiera och tämja brynen utan att det ser stelt ut. Den är dessutom berikad med vitamin E och en balsamerande olja. Produkten kan användas både ensam eller tillsammans med favoritpudret! Länk till produkten HÄR!

15 December -

Paketet innehöll en nagelbands olja från Seacret, som återfuktar nagelområdet, mjukgör huden och hjälper till att förhindra torrhet. Den är berikad med druvkärnolja, jojoba olja och söt mandel olja som skyddar och stärker naglarna! Länk till produkten HÄR!

16 December -

Paketet innehöll en läppskrubb från Manna Kadar Beauty, som tar bort torr och flagande hud från läpparna, samtidigt som den gör läpparna mjuka, återfuktande och kyssbara. Passar perfekt att använda innan man applicerar ett läppstift för att få ett jämnare och finare resultat! Länk till produkten HÄR!

Den här produkten står högt upp på min ”att testa lista” eftersom jag älskar allt som har med läppstift att göra! Så nu hoppas jag verkligen att den är lika bra som mina förhoppningar!!

17 December -

Paketet innehöll en handkräm från Merci Handy som är ett franskt märke, där dom skapar färgglada och roliga skönhetsprodukter. Handkrämen är berikad med olivolja, som gör att huden blir återfuktad och silkeslen. Applicera den när du känner att du behöver det, eller när som helst annars! Länk till produkten HÄR!

Under vinterhalvåret så blir alltid mina händer så sjukt torra, och det är jag nog inte ensam om! Så för mig passade det perfekt att få en handkräm!

18 December -

Dagens paket innehöll en fuktgivande ansiktskräm från Cetaphil, som ger en omedelbar, långvarig återfuktning av huden. Den lugnar även känslig och irriterad hud med en mild, parfymfri formel. Länk till produkt HÄR!

Tror den här ansiktskrämen kommer passa mig perfekt eftersom jag har väldigt känslig hud!

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,
Åh vad drömmigt 🥰
nouw.com/emelivet

Prenumerera