Tre månaders vaccin 

babygirl, momlife

Idag mina vänner är det tisdag, tycker dagarna går så himla fort nuförtiden, det är knappt så man hinner vakna innan det är dags för en ny dag! Eller är det bara jag som känner så?

Dagen började iallafall med ett BVC besök, inte vilket besök som helst utan den här gången skulle hon även få sitt tremånaders vaccin. Först gjordes en rutinkontroll där hon fick vägas och mätas, allt såg bra ut och hon följer sin kurva perfekt. Efter det fick hon sin andra dos av rotavirusvaccinet som skulle drickas, det gick inte riktigt lika bra som första gången men tillslut fick hon i sig det! Besöket avslutades med två vaccinsprutor i varsitt lår, men trots det var hon jätte duktig. Hon grät en liten stund precis efter sticket, men blev lugn så fort vi tog upp henne i famnen. Måste dock erkänna att det sved till i mitt mamma hjärta av att se henne så ledsen.. Men nu är det iallafall avklarat, så resten av dagen tänker jag bara vara hemma med henne och mysa!

I tre månaders vaccinet ingår vaccin mot Difteri, Stelkramp, Kikhosta, Polio, Hib (Haemophilus influenzae typ b), pneumokocker och hepatit B.

Gillar

Kommentarer

Prenumerera