tjugotredje - tjugofjärde 

shoppingInnehåller affiliate-länkar

Kom på att jag aldrig la ut vad jag fick i min adventskalender dom två senaste dagarna, alltså den 23 och 24 december. Så tänkte att jag gör det nu!

23 December - Paketet innehöll ett nagellack från Nails.INC, i färgen röd. Det finns inte så mycket att säga om ett nagellack, mer än att den har en superblank, långvarig och intensiv färg. Tanken var att jag skulle testa de här nagellacket till jul, men hade så mycket annat i mitt huvud just då så glömde helt bort de. Menmen, det kommer flera tillfällen! Länk till produkten HÄR!! (Tror det är rätt nagellack)

24 December - Paketet innehöll en ögonskuggspalett från Iconic London, som innehöll TJUGO stycken hög pigmenterade färger. Den har ett sammetsmjukt pulver med en blandning av matta, skimrande och glittriga nyanser. Blev verkligen så glad över denna ögonskuggspalett, använde den så fort jag fick den! Så fina färger och så bra hållbarhet! Länk till produkten HÄR!!

Efter att ha öppnat alla "luckor" i adventskalenden, så kan jag inte säga annat än att jag är sjukt nöjd över alla produkter som jag fått! Och kommer definitivt att vilja köpa deras kalender nästa år igen!

Gillar

Kommentarer

brandebymaddes
brandebymaddes,

Ögonskuggan, wooow 😍 det bästa jag vet ååh

nouw.com/brandebymaddes
angelicafagerman
angelicafagerman,

Jaaa den hade så fina färger 😍 älskar den!!

nouw.com/angelicafagerman

Prenumerera