Tiden flyger iväg

pregnant, interior design

Om endast tre dagar går jag in i vecka 37 av graviditeten, tiden bara flyger iväg och snart är det dags på riktigt. Magen växer så det knakar och hon lever loppan där inne med sina karate skills, men det är väll ett gott tecken på att även hon börjar bli otålig!
Utöver att jag inte fick behålla frukosten i morse och att det värker här och där så mår jag faktiskt rätt bra, det kunde varit värre antar jag.

Nu har jag även fixat och donat i bebisrummet, möblerat och gjort det lite mysigt. Dock är jag inte riktigt klar där inne än, behöver sätta upp lite saker på väggarna och köpa hem lite smått och gott. Det är ju som sagt ingen stress eftersom hon inte kommer spendera speciellt mycket tid i sitt egna rum den första tiden, men det är ju så roligt att förbereda så jag kan faktiskt inte låta bli! Har ni några grymma inredningstips relaterat till ett bebisrum så får ni gärna slänga iväg en kommentar, eller om det är någonting som är bra att ha förberett till en liten bebis.

Som ni kanske märker så går jag runt här hemma rastlös och otåligt väntar på att få träffa min lilla gullegris, men snart hörni, snart är det dags!

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Så mysigt att fixa bebis rummet 😍
nouw.com/marreekholm
angelicafagerman
angelicafagerman,
Ja verkligen så mysigt 😍
nouw.com/angelicafagerman

Prenumerera