Språng fyra

momlife, babygirl

Redan tre dagar av det nya året har gått, och jag är super nyfiken på hur ni alla har det? Mår ni bra? Här hemma rullar iallafall allting på som det ska, och förhoppningsvis förblir det så!

Lowa är nu inne i det fjärde språnget, som jag hört är ett av dom besvärligaste sprången. I detta språng händer det mycket i hennes utveckling, hon börjar t.ex. se lika långt som vi andra, hon kommer lära sig att greppa tag i saker utan att missa, hon kommer att börja använda sig av vokaler och konsonanter när hon "pratar", och hon kommer även förstå sig på olika händelser mer och mer för varje dag som går. Några av dessa saker har hon faktiskt redan börjat med, och det ska bli super spännande att se vidare på hennes utveckling!

Något som också är vanligt i detta språng är att humöret kan skifta rejält, och tro mig det är någonting jag märkt av haha. Hon kan gå från att skratta, till att gråta och sekunden efter så skrattar hon igen. Sen har det också blivit svårare att få henne att somna, men när hon väl har somnat så brukar det inte vara något problem som tur är! Men som sagt, det kommer hända mycket i detta språng och vi får helt enkelt se hur det går! Det viktigaste av allt är trots allt att Lowa mår bra!

BTW!! Kolla bara hur söta vantar som vi fick av Lowas mormor, som hon dessutom har stickat själv!! Verkligen hur gulligt som helst, BÄSTA MORMOR!!

Gillar

Kommentarer

Prenumerera