Recensioner av Indy Beauty produkter

shoppingInnehåller affiliate-länkar

Fick förfrågan om jag kunde göra recensioner av Indy Beauty produkterna som jag fick i julklapp, vilket jag självklart kan göra! Så tänkte att jag kör igång på en gång!

Indy Beauty Care & Protect Repair Shampoo - Ett reparerande schampo som återfuktar och rengör håret skonsamt. Schampot är berikat med ett vegansk keratin som minskar skadorna på hårytan, bygger upp och stärker hårets byggnad. Det innehåller även havreextrakt som ska skydda och återställa hårets livlighet, samtidigt som polymerer skyddar håret mot daglig slitage! Massera in i blött hår, skölj ur och upprepa vid behov!

LÄNK TILL PRODUKTEN HÄR!!

Jag har faktiskt lite blandade åsikter om just schampot! Först och främst vill jag bara säga att det har gjort stora undervärk i mitt hår genom att hålla håret fräsch MYCKET längre än vad andra schampon har lyckats med, vilket är ett stort plus! Innan jag börja använda det här schampot så var jag tvungen att duscha håret ungefär varannan dag för att det inte skulle se riktigt äckligt och flottigt ut, MEN med detta schampo har jag lyckats vänja håret med att duscha det var tredje/fjärde dag! Och det är ju sjukt bra, eftersom håret då inte slits lika mycket! Men som sagt, har även lite kritik.. och det är att jag upplever det som svår applicerat, vet inte riktigt hur jag ska förklara? Men jag tycker det är svårt att fördela produkten i hårbotten, det känns lixom som man behöver överdrivet mycket av produkten för att det ska täcka alla partier. Först tänkte jag att håret kanske inte var tillräckligt fuktigt eller att håret var för smutsigt, så jag testade att blöta håret ordentligt och att tvätta de i flera omgångar, men det blev inte mycket skillnad.. Så min åsikt är som ni märker väldigt delad, dock tycker jag det är värt att använda lite mer av produkten för att få ett sånt fräscht hår som jag fått av det här schampot! Så kommer ändå att rekommendera er det! Detta schampo får 7/10 poäng av mig!

Indy Beauty Care & Protect Conditioner -Ett reparerande balsam som återfuktar och reder ut håret. Balsamet är också berikat på vegansk keratin som minskar skadorna på hårytan, bygger upp och stärker hårets byggnad. Det innehåller även vegetabiliska oljor som ska göra håret mjukt, mer lättkammat och glänsande, samtidigt som polymerer skyddar håret mot det dagliga slitaget. Applicera i hårlängderna efter schamponering, låt det sitta i någon minut och skölj sedan ur!

LÄNK TILL PRODUKTEN HÄR!!

Har inte mycket annat att säga om detta balsam än att jag älskar det!! Mitt hår blev redan efter första tvätten tusen gånger mjukare, lenare och glansigare! Överdriver inte ens när jag säger det, utan mitt hår har verkligen förvandlats till något bättre! Så rekommenderar er verkligen att testa det här balsamet, och lovar er att ni inte blir besvikna! Ger balsamet en solklar 10/10!

Indy Beauty Caring & Cleaning Shower Gel - En mild duschtvål som rengör kroppen skonsamt på djupet, med en doft av Melon och Kiwi. Duschkrämen är helt vegansk och berikad med näckrosextrakt som skyddar och vårdar huden!

LÄNK TILL PRODUKTEN HÄR!!

Har inte så mycket mer att säga om den här duschtvålen än att den luktar så fruktansvärt gott, inte för starkt men ändå riktigt fräscht och lukten sitter faktiskt kvar! Sen tycker jag även att det är ett stort plus att den har en pump, vet inte varför men på nått sätt känns det mer praktiskt haha! Så som med allt annat kan jag rekommendera även den här duschtvålen, för jag själv kommer garanterat att fortsätta köpa den med tanke på att den luktar så himla gott! Ger duschkrämen 10/10 poäng!

Hoppas ni blir nöjda med recensionerna, och har ni ytterligare frågor om vad jag tycker om produkterna så är det bara att slänga iväg en kommentar!

Gillar

Kommentarer

paamcakees
paamcakees,
Vad kul att få läsa din recension! Har varit nyfiken på dessa ett tag ☺️
nouw.com/paamcakees
angelicafagerman
angelicafagerman,
Jaha! Såg att de va lite rea nu också! 🙂
nouw.com/angelicafagerman

Prenumerera