Nittonde December- Tjugoandra December

shopping

Nittonde December:

Paketet innehöll ett veganskt schampo från N.A.E, som återfuktar och gör håret mjukt. Schampot innehåller organisk olivolja och basilika, vilket gör att håret även blir glänsande, rent och lätt att forma. Länk till produkten HÄR!

Tjugonde December:

Paketet innehöll en vattenfast Mascara från Wander Beauty, som både förlänger fransarna och ger dom extra volym. Mascara borsten fångar upp varenda frans och skapar en mer flörtig och utvidgad effekt. Länk till produkten HÄR!

Tjugoförsta December:

Paketet innehöll en ansiktstoner från Naobay, som riktar sig speciellt åt torr och känslig hud. Den har en hög koncentration av naturella extrakt, hallon och ringblommor, som gör huden mjuk och fräsch, samtidigt som den tar bort orenheter och tilltäppta porer. Länk till produkten HÄR!

Tjugoandra December:

Dagens paket innehöll en läppolja från ciaté London, som gör läpparna glänsande och återfuktande. Den är berikad med vattenmelon extrakt och innehåller en unik blandning av avokado och jojoba oljor. Så denna produkt kombinerar alltså återfuktningen av ett läppbalsam och ger glans som ett läppglans! Länk till produkten här HÄR!

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,
Exakt den där Shampoo-baren har jag funderat på 😃
nouw.com/emelivet
angelicafagerman
angelicafagerman,

Jaa testa 🤩🤩

nouw.com/angelicafagerman

Prenumerera