Momlife 

momlife

Att vara mamma är verkligen inte lika lätt som jag trodde, om jag ska vara ärlig så är det väldigt krävande. MEN, det är ju självklart de bästa som hänt mig och varenda sekund med henne är värdefull.

Mina dagar ser numera ut så att jag sover max tre timmar åt gången, får äta kall mat och har jag tur så hinner jag duscha i lugn och ro. När det kommer till att planera någonting en viss tid, det är nästintill omöjligt.. För att av någon anledning så lyckas hon antingen spy ner hela sig eller fylla blöjan rejält precis innan man ska åka, vilket resulterar i att man blir försenad. Sen måste jag även hela tiden anpassa mig efter när hon ska äta, eftersom jag ammar på heltid och det känns inte jättekul att behöva dra fram bröstet vart som helst. Men som jag också skrev så är varenda motgång värd det i slutändan, för jag har ju faktiskt fått det finaste i livet. Helt ärligt så kan jag inte förstå vad folk menar när dom säger att livet tar slut när man skaffar barn, för mig började livet precis!

Än så länge flyter faktiskt allting på rätt bra, och jag hade tur som fick amningen att fungera på en gång! För jag vet att vissa kämpar i flera dagar/veckor för att få igång amningen och för vissa fungerar de ju inte alls för, så är glad att det faktiskt flöt på redan från första stund för mig! Dock är det inte bara att amma, det är också väldigt krävande och det finns mycket känslor inblandade. Men nu får jag helt enkelt hålla tummarna för att det fortsätter flyta på som det gjort hittills och ta en dag i taget som nybliven mamma!

Gillar

Kommentarer

Prenumerera