Många tankar inför förlossningen

pregnant

Hur förbereder man sig egentligen inför en förlossning på bästa sätt? Skulle uppskatta varje tips man kan få!

För här sitter jag i tankar varje dag där jag försöker föreställa mig om hur förlossningen kommer att se ut och hur den kommer sluta, ena dagen känner jag mig lugnare än andra. Man kan ju heller aldrig veta hur det kommer att sluta, utan det ända jag vet är hur jag själv vill ha det och vad jag har för önskemål. Har egentligen inte så många önskemål heller, utan det är mest var jag skulle vilja testa för bedövning om jag nu skulle känna att jag behöver någon. Däremot har jag frågor jag inte kommer kunna få svar på förens jag är där på BB redo att föda, om svaren ens dyker upp där det vet jag inte.

Vanliga frågor som dagligen snurrar i mitt huvud är, om jag kommer klara av förlossningen eller inte? Hur ont gör det? Kommer jag bli en bra mamma? Kommer jag eller bebisen få några komplikationer? Finns så många frågor men inga svar och de gör mig galen.. Så har ni några bra tips så skulle jag verkligen uppskatta dom, alltså är inte rädd eller så för förlossningen utan är mer rädd att känna ett misslyckande efteråt och hur blir man av med dessa tankar?

#förlossning #tankar #funderingar

Gillar

Kommentarer

saga blidgren
,
Du kommer bli världens bästa mamma <3
angelicafagerman
angelicafagerman,
❤️❤️❤️
nouw.com/angelicafagerman
Marika
,
Man har så mycket tankar och funderingar innan förlossningen men allt faller så naturligt sen! ingen förlossning är den andra lik och man kan absolut inte förbereda sig, ta det som det kommer! föreställ dig inte i förväg hur du vill att det ska gå till för då kommer du bara bli stressad eller rädd för att det blir totalt motsatsen! det kommer göra ont så räkna med det. Tänk dig mensvärk gånger 1000. Men direkt när bebisen kommer ut så försvinner den smärtan! sen på bb fråga så mycket du vill! Då kan man passa på att fråga om allt! sen behöver du inte vara rädd för att känna ett misslyckande efter förlossningen! du kommer känna dig som världens grymmaste och starkaste som klarat av en förlossning hur det än går! Kram på dig!
angelicafagerman
angelicafagerman,
Jaa får ta helt enkelt försöka ta det som det kommer, men svårt att låta bli att tänka för mycket! Men tack så jätte mycket för att du skrev, de hjälper mer än vad man kan tro! 🥰
nouw.com/angelicafagerman

Prenumerera