long time no see

momlife, babygirl

Som man brukar säga "long time no see", nästan två hela veckor har gått sedan sist och det var verkligen inte meningen att det skulle bli så.. Jag har flera gånger gått in för att skriva ett inlägg, men när jag väl börjat skriva så har min hjärna lagt av helt. Men nu är jag tillbaka, och det har faktiskt hänt en hel del sedan sist. Lowa har bland annat kommit ur sitt femte besvärliga språng, blivit äldre och varit på sin halvårskontroll där hon fick träffa en läkare, lyckligtvis såg allting jättebra ut och hon fortsätter följa sin kurva perfekt!

Som ni då säkert förstår så blev hon sex månader gammal häromdagen, vilket känns helt galet?? Och det kommer jag nog säga varje månad haha! Men iallafall, under den senaste månaden så har hon gått från att bara kunna sitta kortare stunder utan stöd, till att kunna sitta helt själv längre stunder. Hon är även på god väg till att börja krypa!!! Hon ställer sig på alla fyra och försöker typ gunga fram, så det är nog bara en tidsfråga innan hon förstår hur hon ska gå tillväga för att ta sig fram. Och när hon väl gör det så blir det nog full rulle här hemma!

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,
Full förståelse för att bloggandet inte alltid hinns med eller prioriteras! Tiden ska ju gå till så mycket annat också ❤️
nouw.com/emelivet
angelicafagerman
angelicafagerman,

Men vad skönt att någon förstår mig ❤️

nouw.com/angelicafagerman

Prenumerera