Huvudsaken är att hon har roligt

Nu när Lowa har blivit lite äldre, och konstant leker med sina leksaker så tyckte jag det passade perfekt att beställa hem lite nytt. Så beställde:

♡ Klossar - Har läst att i hennes ålder så tycker bebisar om leksaker som "åker ner", t.ex ett torn som rasar eller en bilbana där bilarna tävlar ner för en backe. Därför tyckte jag det passade perfekt att köpa lite klossar åt henne, så vi tillsammans kan bygga några torn som hon sedan får testa att riva.

LÄNK TILL KLOSSARNA HÄR!

Sedan beställde jag även en speldosa/spelkontroll som hon verkligen ÄLSKAR! Hon har alltid försökt att ta Williams dosa när han spelat xbox, så tänkte att hon lika gärna kunde få en egen. På hennes dosa kan välja mellan två olika "spellägen", och när man trycker på bokstäverna, siffrorna eller rör på joysticken så hörs det massa olika roliga sånger, ljud och ord som föreställer siffror, färger och former m.m.! Rekommenderar den starkt!!

LÄNK TILL SPELKONTROLLEN HÄR!!

♡ Sist men inte minst så beställde jag hem sånna här stapelringar, som snabbt blev en favorit. Dock förstår hon inte riktigt än hur man gör med dom, men med lite träning så löser hon de snart. Huvudsaken är väl ändå att hon har roligt, och tro mig det har hon!

LÄNK TILL STAPELRINGARNA HÄR!!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh vilken sötnos! <3

nouw.com/hilma
angelicafagerman
angelicafagerman,
emelivet
emelivet,
Nej vad fina grejer! Vår kille är bara intresserad av sladdar och påsklämmor😅
nouw.com/emelivet
angelicafagerman
angelicafagerman,

Haha jaha, ja de kanske är intressant de också 🥰😅

nouw.com/angelicafagerman

Prenumerera