Hur en fotografering väldigt ofta slutar

momlife, babygirl

Nuförtiden så är det väldigt mycket som är fejk på sociala medier, vilket kan vara på både gott och ont. Tar vi Instagram som ett exempel, så är 8/10 bilder antingen redigerade på ett och annat sätt, eller så har bilderna falska budskap. Vet inte om falska budskap är de rätta orden? Men det jag menar är iallafall att många personer målar upp sitt liv perfekt i en bild, medans sanningen bakom bilden kanske är helt tvärt emot. Självklart finns det personer som mår bra, är lyckliga och är nöjda med sitt liv, men trots det så har jag svårt att tro att deras liv är helt felfritt. Alltså det är svårt att förklara, men jag tror ni fattar!

Jag säger absolut inte att det är fel att göra så, för bilderna jag själv lägger ut är inte heller alltid hela sanningen. Jag kan t.ex lägga ut bilder där jag ser jätte glad ut, med världens leende, fastän jag egentligen inte mår helt hundra. Och alla fina bilder på Lowa, OJ! Vad jag har kämpat med dom. Tar kanske femtio bilder vid varje fotografering, och av dom femtio så sparar jag inte ens hälften. På resten av bilderna kanske hon gråter, är arg, spyr eller vägrar att vara stilla!

Det jag ville med det här inlägget var egentligen bara att visa hur en fotografering kan sluta när man har ett så kallat spy barn, och att man inte alltid ska låta sig luras av vad som läggs ut på sociala medier. Vissa av er kanske tycker jag är en hemsk mamma som lägger ut dessa bilder på Lowa, men det var ju som sagt sanningen bakom denna fotografering.

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,
Hahaha igenkänning på den😂
nouw.com/emelivet

Prenumerera