graviditeten

pregnant

Tänk vad tiden går fort, är redan i vecka 33 vilket betyder att snart hela graviditeten är avklarad. För mig känns det som om jag nyss fick reda på att jag var gravid och jag har nog inte riktigt insett det helt än, MEN som jag längtar! Dock förstår jag inte hur tiden kan ha gått så fort när graviditeten inte har varit någon dans på rosor direkt, har kämpat mig igenom dagarna..

Tänkte att jag skulle dela med mig av min resa genom graviditeten hittills och även hur det blir framöver, kanske kan vara lite roligt för er att läsa och dessutom roligt för mig att skriva om! Här kommer lite kortfattat om hur det varit hittills.

Bara någon vecka efter att jag fick reda på att jag var gravid så började allting med ett illamående, ett illamående som bara eskalerade mer och mer för varje dag. Kunde knappt äta någonting eller gå ut överhuvudtaget, men envis som jag är kämpande jag mig igenom dagarna. Började även kräkas en hel del vilket gjorde att jag blev hemma en del från jobbet, och som en extra käftsmäll så kom tröttheten.. Blev helt utmattad, sov mig igenom dom flesta dagarna. Dagarna gick och jag började äntligen känna mig bättre, och då menar jag verkligen MYCKET bättre. Illamåendet försvann och jag blev piggare och piggare för varje dag, fick verkligen tillbaka livsglädjen. När livet äntligen kändes helt perfekt så kom nästa käftsmäll, som var ständig migrän i två veckors tid. Trodde helt ärligt att jag hade fått en hjärnblödning eller någonting så jag kontaktade barnmorskan, och fick migräntabletter utskrivna som jag helt plötsligt inte längre behövde eftersom huvudvärken försvann tvärt vilket dock var sjukt skönt.

Efter ungefär halva graviditeten så vände allting och graviditeten blev istället en dans på rosor bortsett från mina humörsvängningar, men det är väll sånt man får räkna med? Mår egentligen inte dåligt nu heller förutom att jag börjar bli väldigt svullen och stor, och ibland får jag även väldigt ont i ryggen, samt i ljumskarna men det hade jag redan förväntat mig eftersom bebisen växer så det knakar inne i magen på mig. Nu längtar jag bara mer och mer på att vårat lilla hjärta ska bli helt redo för att upptäcka världen utanför magen, och snart är vi där!

Som ni märkt så har jag inte varit speciellt aktiv här på bloggen, och det beror inte på något annat än att jag varit i min egna lilla graviditetsbubbla. Har fokuserat på mig själv och bebisen för att vi ska må så bra som möjligt, men en sak måste jag erkänna och det är att ända sen dagen jag slutade blogga så har det saknats någonting i mitt liv. Så därför är min tanke att bli lite mer aktiv här igen, kanske inte kommer blogga varenda dag men några inlägg i veckan kan jag lova er iallafall. Har under dessa månader som gravid gjort en plan för vad jag kan blogga om och hur jag ska lägga upp det för att underlätta för mig själv.

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Spännande 😊👏 lycka till när det är dags ❤️
nouw.com/marreekholm
angelicafagerman
angelicafagerman,
Jaa 😍 tack så jätte mycket ❤️
nouw.com/angelicafagerman

Prenumerera