Glossybox

shoppingInnehåller affiliate-länkar

Fick hem månadens läckra Glossybox häromdagen, och som vanligt så fick jag super bra produkter!! Boxen innehöll:

CIATÉ LONDON - Extraordinary Setting Powder

Ett transparent puder som tar bort ojämnheter, fixerar din makeup och ger huden en silkeslen finish. Den är berikad med bambuextrakt som suger upp olja samtidigt som hyaluronsyra hjälper till att behålla hudens fuktbalans.

LÄNK TILL PRODUKTEN HÄR!

SOPHIA + MABELLE - Satin Powder Blush

En rouge som ger huden en jämn nyans som enkelt smälter in, samtidigt som den ger en fräsch glow. Applicera på kindäpplet och bygg långsamt upp för en önskad intensitet.

Såg att den var slut på deras hemsida och hitta den inte någon annanstans så kan tyvärr inte länka den..!

BANG BEAUTY - Blush Brush

En mjuk rundad sminkborste som passa perfekt till att applicera både rouge och ansiktspuder. Den rundade formen gör det enkelt att applicera makeupen precis som man vill ha den.

LÄNK TILL PRODUKTEN HÄR!

CETAPHIL - Facial Lotion

En ansiktslotion som vårdar, mjukgör och återfuktar huden, samtidigt som den stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Använd morgon och kväll för en långvarig återfuktning.

LÄNK TILL PRODUKTEN HÄR!

OPI - Nail Lacquer

Ett nagellack från OPI som finns i massa olika fina nyanser, med en pro wide-pensel som gör det enkelt att applicera nagellacket till en perfektion med extra lång hållbarhet.

LÄNK TILL PRODUKTER HÄR!

BONUS!

Ibland kan man få en bonus produkt, vilket jag fick denna gång. Bonusen bestod av ett nytt mensskydd (Tampliners) från Callaly. Tampliners är tillverkade av ekologisk bomull och kombinerar egenskaperna av en tampong och ett trosskydd, för att ge ett extra skydd.

LÄNK TILL DERAS HEMSIDA HÄR!!

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,
Nej vad spännande 😊
nouw.com/emelivet
angelicafagerman
angelicafagerman,

Prenumerera