Glossybox

Innehåller affiliate-länkar

Igår fick jag hem månadens Glossybox, och jag är som vanligt nöjd med alla produkter jag fick! Boxen innehöll:

MANNA KADAR BEAUTY - Flutter Mascara

Flutter Mascara är en mascara som adderar längd och volym till dina fransar. Den har en specialdesignad borste som får med varenda frans i ett drag utan att lämna kvar några klumpar, applicera den flera gånger för en mer fylligare look. Länk till produkten HÄR!!

MINUS 417 - Aromatic Refreshing Body Lotion

En vegansk body lotion som innehåller ylang ylang och patchouli som ger huden näring, samtidigt som den gör huden mjuk och silkeslen. Denna näringsrika och återfuktande kräm är perfekt att använda under vinterhalvåret. Länk till produkten HÄR!

NAOBAY - Protective Hair Mask

Denna veganska hårmask skyddar håret och hårbotten med hjälp av eteriska oljor och vårdande ingredienser, den gör även håret mjukt, friskare och lättare att red ut. Använd en gång i veckan efter schamponeringen, låt värka i 5-10 minuter. Länk till produkten HÄR!!

WANDER BEAUTY - Baggage Claim Gold Eye Mask

En guldglänsande mask som fräschar upp ögonområdet på en gång, den återfuktar huden och minskar uppkomsten av mörka ringar under ögonen. Placera masken på ren och torr hud under ögonen, låt den verka i 10-15 minuter för det bästa resultatet. Länk till produkten HÄR!!

VAN CLEEF & ARPELS - Néroli Amara Eau De Parfum

En parfym med en exklusiv doft från juvelerarhuset Van Cleef & Arpels. Néroli Amara är en varm sensation från medelhavet med blommiga, gröna noter. I toppen finns en kombination av citrus och rosépeppar, med noter av apelsinblomma som avrundas med cypress och svartpeppar i basen. Länk till produkten HÄR!!

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,
Älskar glossybox😍
nouw.com/emelivet
angelicafagerman
angelicafagerman,

Har du också glossybox? 🥰

nouw.com/angelicafagerman

Prenumerera