Glossybox

pregnant

Månadens Glossybox var riktigt läcker och hade riktigt bra produkter, den innehöll:

GLOSSYBOX SKINCARE - Eye Boost Cream

Eye boost cream har en lätt, snabbabsorberande formula som effektivt motverkar mörka ringar och reducerar svullnad. Applicera tre droppar kring ögonområdet och massera försiktigt in.

REALHER - Matte Liquid Lipstick

Ett läppstift med högpigmenterad flytande formula som håller länge och ger en sidenmatt finish utan att torka ut.

MODELCO - Liquid Metal Eyeshadow

En silkeslen flytande ögonskugga som ger en vacker och metallisk effekt. Svep över ögonlocken för en enastående guldglans.

BRUSHWORKS - HD Wonder Complexion Sponge

Skapa en professionell makeup med denna latexfria 3-i-1 svamp som kan användas fuktig eller torr. Den stora rundande sidan passar perfekt att applicera foundation med, den platta sidan till contouring och spetsen runt ögon och näsa.

ORIGINS - GinZing SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer

Ge huden lyster och fukt med en färgad dagkräm som naturligt smälter in och anpassar sig till din hudton. Den lätta formulan med energirikt koffein och panaxginseng ger huden nytt liv samtidigt som SPF 40 skyddar mot UV-strålning.

Älskar verkligen känslan av att varje månad få öppna en ny box med spänning, känner mig nästan som ett barn på julafton. Och nu när jag är gravid så förtjänar jag lite kvalitetstid med mig själv, och vad passar inte bättre då än olika produkter som glossybox har att erbjuda!

#glossybox #smink #produkter

Gillar

Kommentarer

Prenumerera