Första Februari

momlife, babygirl

Idag mina vänner är det den första Februari, vilket betyder att det är en helt ny månad med massvis av nya möjligheter. och tro det eller ej, men jag har faktiskt satt upp några mål för denna månad. Först och främst måste jag börja äta lite nyttigare, byta ut dricka till vatten, minska på godiset osv. Det är något som kommer bli riktigt tufft med tanke på att jag den senaste tiden har gått och blivit så sjukt socker beroende?! Men ska försöka så gott jag kan!

Mitt andra mål är att jag ska gå MINST 10 000 steg om dagen, för i dagsläget rör jag mig på tok för lite. Så för att nå upp till de målet idag så har jag faktiskt varit ute på en långpromenad med en av mina bättre vänner, som dessutom har samma mål som jag! brukar vanligtvis ge upp mina mål redan efter en vecka, vilket även var en av anledningarna till att jag inte skaffade något nyårslöfte. MEN, denna gång tänker jag inte låta mig själv ge upp! Så har ni några bra tips för att hålla motivationen uppe, så snälla släng iväg en kommentar!!

Måste även dela med mig av ett fantastiskt framsteg i Lowas utveckling!! För idag rullade hon från rygg till mage för första gången i sitt liv helt på egen hand, alltså utan någon hjälp! Är verkligen så sjukt stolt över mitt hjärta, hon kommer med nya överraskningar var och varannan dag!

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Hoppas du får en fin vecka 😊👏

nouw.com/marreekholm
angelicafagerman
angelicafagerman,

Prenumerera