Första december

Idag är det den första december, vilket betyder att man får öppna första paketet i adventskalendern. Har längtar så sjukt mycket på att få öppna den, och idag var det äntligen dags!! Paketet innehöll en av Glossybox egna 3-in-1 Moisturiser som är framtagen för kombinerad till oljig hud, den är både näringsrik och vårdande vilket förbereder huden för en jämn applicering av makeup. Produkten innehåller bland annat hyaluronsyra som tillför volym och återfuktar huden, Tsubaikolja som är mjukgörande, och sist men inte minst så innehåller den röda alger. De röda algerna skapar en skyddande barriär som låser in fukt.

Har läst lite av recensionerna som skrivits om denna produkt och det har endast varit positiva omdömen, så nu återstår det att göra en egen bedömning. Håller tummarna på att den är lika bra som den låter!

Men hörni! Idag är det inte bara den första december utan det är faktiskt min älskade pappas födelsedag också! Så får helt enkelt säga ett stort GRATTIS till honom och önska honom en super bra dag, för det är han värd!! Vi tjuvstartade faktiskt redan i helgen med att fira honom!

Gillar

Kommentarer

Prenumerera