Fem - Sju

Som ni säkert har märkt så har jag inte hunnit lägga ut vad jag har fått i adventskalendern varje dag, så tänkte att jag skulle berätta för er vad jag har fått dom senaste dagarna. Tänkte att jag kör igång på en gång!

♡- Den femte december, alltså paket nummer fem innehöll en eyeliner från Illamasqua. Eyelinern har en tunn spets som gör det lättare att skapa en mer exakt linje, med en vattentålig och supersvart formel. Den beskrivs även som slitstark, vilket betyder att man kan ha den en hel dag utan att den kladdar eller försvinner. För mig var det en perfekt produkt att få, med tanke på att den eyelinern jag använder nu snart är tvärslut! Länk till produkt HÄR!

♡- Gårdagens paket, alltså paket nummer sex innehöll ett ansiktsrengöring från Youth Lab. Den tar bort smink och andra föroreningar utan att torka ut huden, samtidigt som den återställer hudens glans. Rengöringen innehåller även olivebladsextrakt som både skyddar huden och lugnar irritationer. Tycker som med alla andra produkter att det låter som en toppen produkt, men eftersom alla produkter passar alla personer olika så återstår det helt enkelt att se! Just nu har jag faktiskt ingen ansiktsrengöring som jag använder eftersom min hud som sagt är väldigt känslig, så det ska bli spännande att se om just denna rengöring passar mig. Länk till produkt HÄR!

♡- Sist men inte minst så har vi paket nummer sju, alltså dagens paket. Det innehöll en kroppskräm som både ska lugna och ge huden näring utan klibbighet med hjälp av honung, organisk kakao och vitamin B5. Den mjukgörande krämen har även en gudomlig doft av bland annat ros-, violett- och lavendeloljor. Jag har faktiskt testat produkter från Mitchell & Peach förut, och de produkter jag tidigare testat därifrån har jag tyckt om, så ser verkligen fram emot att testa den här också! Länk till produkt HÄR!

Gillar

Kommentarer

Prenumerera