Farsdag och barnakuten

momlife, babygirl

Igår var det farsdag, vilket betyder att det var Williams första farsdag. Det firade vi genom att överraska honom med en liten present och en bukett rosor. Tidigare i veckan fick han även några presenter i förskott, tyckte han förtjänade det eftersom han är en suverän pappa åt Lowa!

Senare under dagen åkte vi hem till min pappa, lämnade en liten present, åt mat och bara umgicks. Det var riktigt mysigt!

Kvällen blev däremot inte lika rolig, Lowa började bete sig konstigt.. hennes andning var helt plötsligt jätte rosslig, hon tog hela tiden i och hon gallskrek, det fanns verkligen ingenting som kunde få henne lugn. Tillslut ringde vi och rådfrågade 1177, och dom sa åt oss att åka in till sjukhuset för att kolla upp henne. Så halva natten spenderade vi på barnakuten, där dom gjorde massa olika kontroller på henne. Som tur var visade det inget allvarligt, utan hon har drabbats av kolik och reagerade extra på någonting jag ätit under dagen. Hennes rossliga andning blev bättre under natten och de hittade ingen orsak till det utan det berodde förmodligen på snor och slem. Men skulle det däremot bli värre igen och det fortsätter vara så illa som det faktiskt var igår så skulle vi komma tillbaka, då skulle de ta fler prover. Så nu håller vi tummarna för att det håller sig bra, och att mitt lilla hjärta slipper ha ont!

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Åh nej vad trist! Hoppas det inte blir värre! Man är ju så maktlös som förälder när nåt blir på tok 🥺🤍

nouw.com/emelivet
angelicafagerman
angelicafagerman,

Ja man är ju det, värsta av allt är att hon själv inte kan berätta vad som är fel.. 🤯

nouw.com/angelicafagerman

Prenumerera