Det bästa men samtidigt sämsta året i mitt liv

babygirl, momlife

Detta år, alltså år 2020 börjar lida mot sitt slut och om jag ska vara ärlig så har det varit det allra bästa, men samtidigt det allra sämsta året i mitt liv! Har så många blandade känslor angående detta år, och det tror jag inte att jag är ensam om.. Men hade det inte varit för Corona så hade det här året varit helt perfekt, eftersom jag i mitten av September blev mamma till min älskade lilla Lowa. Hon gjorde mitt liv komplett redan samma dag jag fick veta att jag var gravid, och utan henne hade jag helt ärligt aldrig orkat att leva under denna pandemi.

För denna Corona pandemi har förstört så sjukt mycket runt om i världen, samtidigt som den har lärt oss alla en läxa. En läxa om hur verkligheten faktiskt kan se ut och att vi bör vara mer försiktiga i framtiden!

Så mina förhoppningar inför nästa år är att vi snart får ett stopp på denna hemska pandemi, så man snart kan få tillbaka en bättre rutin på sin vardag! Sen ser jag såklart fram emot att följa Lowas allra första år, och alla framsteg hon gör i sin utveckling!

Vad har ni andra för förhoppningar inför nästa år?

Gillar

Kommentarer

Prenumerera