Behöver eran hjälp!

momlife, babygirl

Hörni!! Behöver alla tips jag kan få utav er nu!!
Vill nämligen försöka vänja Lowa att sova i sin egna säng! För just nu sover hon mellan mig och William i våran säng nattetid, och på dagarna somnar hon oftast i sin babysitter. Skulle vara så skönt om hon faktiskt kunde sova ensam, för då skulle t.ex. jag få mer egentid och även mer tid för William. Det jag har testat är att få henne att somna från start i sin säng, vilket har varit nästintill omöjligt. Har även testat att lägga över henne från våran säng när hon somnat, men så fort man har lagt ifrån henne så har hon spärrat upp ögonen och helt plötligt blivit klarvaken.. Så snälla, behöver verkligen eran hjälp att hitta något som kanske kan fungera!!!

Tänkte även att jag skulle försöka få tid till att berätta för er vad som gömmer sig i adventskalendern, dock är det inte säkert att jag hinner göra det varje dag, MEN jag ska försöka så gott jag kan! Och idag är det den andra december, vilket betyder att jag fick öppna paket nummer två. Det innehöll ett läppbalsam som ändrar färg efter ens pH värde, den skapar alltså en mörkare eller ljusare ton än vad man ser och ger en lyxig finish som även återfuktar läpparna! Man kan applicera den på antingen nakna läppar för en lätt, återfuktande ren nyans eller ovanpå ett annat läppstift. Testade den på handen och färgen blev faktiskt inte alls desamma som den ser ut. Den blev mycket ljusare, nästan åt de rosa hållet. Tänkte testa den ihop med en hel makeup någon dag, vilket jag tror kommer bli super!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åhh jag har samma kalender som dig, älskade det där, använde det precis och tycker att mina läppar blev så himla mjuka och härliga av det!! Kram ❤️

nouw.com/happym
angelicafagerman
angelicafagerman,

Åh vad bra måste testa det! ❤️

nouw.com/angelicafagerman

Prenumerera