Bättre sent än aldrig

Innehåller affiliate-länkar

Här kommer en uppdatering om adventskalendern, lite sent ute kanske men som sagt bättre sent än aldrig!

8 December - paketet innehöll ett läppstift från Fenty Beauty som är Rihannas kollektion, hon ville förverkliga alla drömmars matta läppstift! Det här Läppstiftet har en fjäderlätt konsistens med ett krämigt glid, som dessutom sitter kvar hela dagen utan att varken kleta eller flaga. I beskrivningen står det även att läpparna ska få en mjuk matt och silkeslen känsla med inspiration från rosenblad. Och tack vare den smarta designen så ska det vara lätt att applicera läppstiftet på läpparna!

Jag älskar ju som jag tidigare sagt läppstift, så jag är verkligen supernöjd! Läppstiftet jag fick hade färgen Griselda, som är en rödaktig ton vilket passar perfekt nu till julen! Länk till läppstiftet HÄR!, (insåg nu i efterhand att jag råkat länka de glansiga läppstiftet och inte det matta, så Här kommer det matta också!)

9 December - Paket innehöll en flytande highlighter från MCoBeauty, som ska göra att huden ser mer strålande och frisk ut. Det man också kan göra är att använda den i samband med sin foundation för att få en mer skimrande effekt i hela ansiktet! Länk till highlightern HÄR!, dock hittade jag inte riktigt samma färgton.

10 December - Paketet innehöll en läppenna från Bellapierre cosmetics i färgen nude, som man kan använda antingen utanför läpplinjen eller på hela läpparna. Den är lätt att applicera tack vare den krämiga spetsen och den är berikad med rena mineraler, naturliga vaxer och antioxidanter.Länk till läppennan HÄR, och kan rekommendera den starkt!

Gillar

Kommentarer

Prenumerera