Baby girl

pregnant

Satt i soffan, tog de lite lugnt och funderade lite över graviditeten, då kommer jag på mig själv att jag inte har berättat för er här på bloggen vad det är för kön på vår lilla bebis och hur det gick till när vi fick reda på det. Dock tror jag nästan alla vid det här laget har räknat ut att det är en liten flicka vi ska få, om dom inte har sett helt fel på ultraljudet vilket faktiskt kan hända. Men nu hoppas vi att dom har sett rätt, inte för att jag inte vill ha en pojke utan för att vi har ställt in oss på att det faktiskt är en liten tös.

När vi väl skulle ta reda på könet och jag fick en tid på specialistmödravården så var det här coronaviruset som mest intensivt, vilket ledde till att min pojkvän inte fick följa med på ultraljudet. Så istället för att jag själv skulle få reda på könet, så bad jag barnmorskan skriva ner könet på en lapp som jag sedan gav till en av mina vänner. Då kunde hon fixa en Gender reveal åt oss, och för er som inte vet vad det är så är det en liten ”fest” eller vad man ska kalla det där man avslöjar könet på barnet tillsammans med sina nära och kära. Mor min bjöd på fika och min vän som fick lappen med könet hade fixat en konfettikanon, som då innehöll rosa konfetti som står för en flicka. Hade det däremot varit en pojke så hade konfettin istället varit blå.
Och på så sätt fick vi reda på könet tillsammans, vilket kändes mer rättvist och spännande. Kommer minnas den dagen så länge jag lever, det var en sån lyckad dag och var hur lycklig som helst! Går lixom inte att beskriva känslan jag fick i kroppen av att med spänning få smälla konfettikanonen och dessutom tillsammans med mitt livskärlek och några av våra närmaste vänner.

Ni som har tagit reda på könet när ni varit gravida, hur gick ni till väga?

Gillar

Kommentarer

Prenumerera