Min åsikt - Tinder/chattroulett

Lär känna mig, Min åsikt

Jag kände att det var dags för ett åsikts inlägg. Här om dagen satt jag och kollade på ett youtube klipp som fick mig att tänka till lite.

Det handlar om tex Tinder take over. Det finns en youtube kanal som det varit mycket kring just sådana videos, alltså att en eller två personer tar över en persons tinder. Det är underhållande, det är det verkligen. Men jag känner lite, även om dem blurra personernas ansikten och så, så kan ju andra känna igen personen. Dem skämtar och skriver roliga saker. Såklart är det roligt, men det känns ändå lite fel? Jag känner mig så delad. Jag menar, tänk dem som verkligen letar efter kärleken och så driver några med personer.. Såg att ännu en youtube gjort sådan video. Men svårt att veta vad jag anser då jag är så delad.

Samma gäller chattroulett, finns dem som gör videos på det och blurrar dem flesta, men man kan ju ändå bli igenkänd.

Nu är jag ju inte singel så jag använder ju inte mig av tinder och aldrig gjort, men om jag skulle varit singel och använt sådan app, jag tror inte att jag skulle uppskatta att skoja med på det sättet. Hade nog blivit ganska irriterad om jag fått reda på det.

Men som sagt så känner jag både och. Haha så dubbelt. Det är ju en underhållning.


Vad tycker ni, rätt eller fel? Skriv gärna vad ni tycker! :)


#fråga #tinder #tindertakeover

Glöm inte följa min instagram: angelicaelversson

Gillar

Kommentarer

Martina
Martina,
Hm inte sett detta ännu. Ska ta och kika! www.mrsgrono.com
Sanna
Sanna,
Faktum är att jag aldrig ens varit inne på Tinder, vet bara att det har något med swipe att göra. Men klart att det alltid är tråkigt när folk gör sig lustiga på andras bekostnad, jag tycker tex den här trenden som varit på Facebook där en ska tagga en kompis i en bild av en person som kanske inte passar in i normen/idealet. Det är fruktansvärt tkr jag, förstår inte hur en ens kan komma på tanken att göra narr av någons utseende. Däremot så kan jag absolut köpa att människor kan tycka det är roligt att kolla på knasiga/kaxiga/korkade profiltexter - men att ha Youtubekanaler som gör sådant, det vet jag inte om jag tycker är okej med tanke på att, som du säger, personerna kan bli igenkända oavsett. Men ja... Som sagt, har absolut ingen som helst erfarenhet av någon form av dejtingapp och har heller aldrig sett en sådan film som du nämner. sannasrum.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229